Fradi: három távozó játékost jelentett be Csercseszov

Egy futballista érkezése már biztosnak tűnik.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros duplázással zárta a 2021/2022-es idényt. A zöld-fehérek előbb a bajnoki címüket védték meg, aztán a Magyar Kupa döntőjében a Paksot fektették két vállra. 

A nyáron lehetnek változások a Fradi keretében, erről beszélt Sztanyiszlav Csercseszov is orosz lapoknak - a tréner nyilatkozatát az ulloi129.hu szúrta ki. Csercseszov megerősítette, hogy Marko Marin visszavonul, emellett három játékos távozását is bejelentette.

"Néhányan, Miha Blazic, Lasa Dvali, Róbert Mak távoznak, Marko Marin visszavonul és néhány játékosért ajánlat érkezett" - árulta el Csercseszov.

Nem lenne meglepetés, ha Blazic Franciaországban folytatná a karrierjét, erről már korábban is írtunk.

Természetesen a távozók mellett lehetnek érkezők is a Fradinál. Csercseszov szerint egy futballistával már megállapodtak:

"Mellesleg egy játékost már leigazoltunk, a nevét azonban nem árulhatom el a hivatalos bejelentés előtt. Általánosságban meghatároztunk egy irányt, persze lehetnek eltérések ettől. Kiválaszthatunk egy játékost, ha ő aztán máshova igazol. Az ilyen esetekre kell B-terv is, ezeket is lefixáltuk az elnökkel folytatott megbeszéléseken" - mutatott rá a szakember.

Végül Tokmac helyzetéről és orosz játékosok szerződtetéséről is kérdezték a trénert:

"Tokmac-kal még tárgyalunk, próbáljuk megtartani. Egyelőre nincs orosz játékos a célkeresztben. Ahhoz, hogy orosz játékost igazoljunk, több szempontnak kell együttállnia: nekünk szükséges pozícióra alkalmas legyen a játékos és legyen megszerezhető, megfelelő pénzügyi feltételek mellett. Csak azért, mert az edző orosz, nem kell orosz játékos" - zárta mondandóját Sztanyiszlav Csercseszov. 

FRISSÍTÉS:

11.57:

12.46:

14.21:

Legfrissebb híreink