Fradi Fieszta a Budapest Parkban - részletek

Az aranyérem ünneplése.

Forrás:

Íme, az FTC közleménye:
 
"Május 19-én a Budapest Parkban közös meccsnézés, buli, éremátadás és Fradi fieszta!
FTC FRADI FERENCVÁROS EGYÜTT ÍRTUNK TÖRTÉNELMET EGYÜTT ÜNNEPELJÜNK BAJNOKAVATÓ ÉREMÁTADÁS BUDAPEST PARK
 
Együttesünk 30. alkalommal nyerte meg az NB I-et. A 2018/2019-es bajnokság május 19-én, vasárnap zárul, amikor a Puskás Akadémia ellen, idegenben lépünk pályára, ám az éremátadásra és közös ünneplésre nem Felcsúton, hanem a fővárosban kerül sor!
 
A Budapest Parkban kapunyitás tehát május 19-én, vasárnap 16 órakor, onnantól várjuk szurkolóinkat. Az ingyenes rendezvényen együtt ünnepelhetjük a harmadik csillagot!
 
A Fradi fieszta délután fél öttől kezdődik, a kicsiknek gyerekprogramok, a nagyoknak videók a harmadik csillaghoz vezető útról, elemzések, értékelések a jelen és a múlt Fradi sztárjaival már a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt.
 
A bajnoki mérkőzés 17 órától kezdődik, a közös, nagykivetítős meccsnézést szakértői elemzéssel, valamint pódiumbeszélgetéssel vezetjük fel, illetve tesszük még élvezhetőbbé. A Budapest Parkban több helyen összesen majdnem 100 négyzetméternyi LED falfelület áll rendelkezésre, amelyeken a meccset meg lehet nézni.
 
A találkozót követően élőben kapcsoljuk a Pancho Arénát, a pálya mellől, valamint az öltözőből is bejelentkezünk, exkluzív felvételekkel kezdjük meg közösen a csapatvárást. Felelevenítjük a szezon legizgalmasabb pillanatait, a legszebb gólokat, megmozdulásokat a 30. bajnoki címig vezető útról.
 
A program folytatásában labdarúgóink a Budapest Parkban vehetik át az elsőségért járó aranyérmeket és a bajnoki kupát, így együtt ünnepelhet az egész Fradi család! Az éremátadással még nem ér véget az este, 22 óra után két sztár lemezlovas, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila szórakoztatja a Fradi-tábort.
 
Tartson velünk ön is, jöjjön el május 19-én a Budapest Parkba!
 

null

null

Együtt írtunk történelmet, együtt ünnepeljünk!
 
A belépés ingyenes, csupán Fradi szurkolói kártya és fényképes igazolvány együttes bemutatásához kötött. A 18 éven aluliak számára a belépés kizárólag felnőtt kísérettel lehetséges. Kérjük, aki ünnepelni szeretne, de még nincs szurkolói kártyája, váltsa ki már az eseményt megelőzően az Aréna Jegypénztár és Regisztrációs Központjában a gördülékeny bejutás érdekében.
 
Az eseményen szurkolóink válogathatnak a Fradi Shop termékkínálatából is, köztük kiemelten a Bajnokcsapat-kollekció termékeiből!
 
A FELLÉPŐK
 
Dj Dominique, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila is hatalmas Fradi-szurkoló, több, a klubhoz kapcsolódó tevékenységben is részt vettek már az elmúlt évek során.
 
Dj Dominique 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként valamint műsorvezetőként. Ő alapította meg a Fergetegparty elnevezésű bulisorozatot, számtalanszor lépett fel külföldön, valamint hazai nagy fesztiválokon. Jelenleg a főváros egyik legnagyobb szórakozóhelye, a Liget Club házigazdája.
 
Lotfi Begi a 2000-es évek elején a Pulzár nevű rádiós műsorral lett ismert, majd a Compact Disco tagjaként részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon is, jelenleg Magyarország egyik legfelkapottabb dj-je. Klubunk 2017-es kirekesztés ellenes kampányához készített zenét szurkolóink „Mi vagyunk a Ferencváros!” rigmusát felhasználva, amiből 2018 karácsonyán dalt írt.
 
Náksi Attila az egykori Soho Party frontembere, szövegírója és egyik zeneszerzője, majd a Náksi vs Brunner dj duó tagja, ma Stereo Palma művésznéven dj és producer. Számos arany- és platina státuszú mixlemezt, szerzői albumot, több száz remixet, több ezer fellépést, szereplést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket tudhat magáénak.
 
Budapest Park
A Budapest Park 2012-ben nyílt meg, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, amely koncertek, bulik és fesztiválok otthona tavasztól őszig. Befogadóképessége meghaladja a 10 ezer főt. A Budapest Park a Rákóczi híd pesti hídfőjénél a Millenniumi Városközpont szomszédságában található, megközelíthető az 1, 2, 24, 51-es villamossal, valamint a 23, 54, 55, 103, 179-es busszal.
 
A Fradi fieszta házigazdája Kovács Kokó István lesz, míg a hangulat zenei felelőse - a bajnokok érkezéséig - Dj Dominique lesz, aki retro partyt tart 19:30-tól 20:30-ig! A Budapest Parkban a hazai bajnokikon megszokott aktivitások is várják a szurkolókat!"

Legfrissebb híreink