Fradi: ez az edző lehet Rebrov utódja?

Állítólag zajlanak a tárgyalások. FRISSÍTVE

Forrás: FTC/Facebook

Az nb1.hu már májusban írt arról, hogy Szerhij Rebrov felkeltette a Fenerbache érdeklődését. A héten felgyorsultak az események, hiszen kedden arról számoltunk be, hogy az ukrán szakember állítólag megegyezett a törökökkel. 

Sajtóhír: Megegyezhetett új csapatával Szerhij Rebrov? - NB1.hu

 

A hír megjelenése után megszólalt Rebrov menedzsere is. Varga Sándor cáfolta azt, hogy a két fél dűlőre jutott egymással.

"Van érdeklődés, minden ajánlatot meghallgatunk, de szó sincs arról, hogy bárkivel is megegyeztünk volna” - mondta Varga.

A Fradi szerda este Pakson vendégeskedett, és Rebrov a meccs előtt nyilatkozott az M4 Sportnak. A török lehetőség is szóba került a beszélgetés során, de a Fradi mestere azt mondta, nem igaz a hír.

A gsp.ro most azt szellőztette meg, hogy Bölöni László válthatja Rebrovot a zöld-fehér klub kispadján. A román portál úgy tudja, hogy a tárgyalások jól haladnak, közel vannak a felek a megegyezéshez. Bölöni jelenleg Franciaországban tartózkodik, de nem zárható ki, hogy néhány nap múlva Budapestre utazik. 

EXCLUSIV Ladislau Boloni și-a găsit echipă! Negocieri intense cu Ferencvaros

 

Bölöni legutóbb a belga Royal Antwerp csapatánál dolgozott, de korábban többek között irányította a Sportingot és a Monacót is. Korábban arról lehetett hallani, hogy a Dunaszerdahely is megkereste Bölönit, ám a DAC végül Bernd Storckot szerződtette.

FRISSÍTÉS: 

19.38:

A Nemzeti Sport elérte Bölöni Lászlót, aki röviden kommentálta a pletykát.

"Úgy tudom, van vezetőedzője a Ferencvárosnak, akit úgy hívnak, Szerhij Rebrov" - öntött tiszta vizet a pohárba Bölöni László. 

Rebrov megegyezése: cáfolat! - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink