Fradi-Espanyol: Rebrov nagyon büszke - reakciók

"Ilyen a futball, ezért szeretik millióan!"

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros csapata drámai mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott az Espanyollal, így a Ludogorec elleni, sorsdöntő mérkőzésen még továbbjuthat az Európa-liga csoportköréből. A lefújást követően a két vezetőedző értékelt.

"Rendkívül csalódottak vagyunk, de nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert egy spanyol riválissal felvette a versenyt és mindent megtett a sikerért.

 

Sok lehetőséget dolgoztunk ki ezen a színvonalas, élvezetes találkozón, szerintem a győzelmet is megérdemeltük volna, de ilyen a futball, ezért szeretik milliók a világon. Ha hasonlóan játszunk Bulgáriában, akkor nem lesz mit szégyellnünk" - mondta Sergei Rebrov, a zöld-fehérek mestere, aki a fradi.hu-nak hozzátette:

"Biztos vagyok benne, hogy az országban mindenki szurkolt nekünk ma.

 

Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a Ludogorec ellen, jól ismerjük őket. Tizenöt éve nem voltunk itt, nagy érdem, hogy így teljesítünk, és mindent meg kell tennünk azért, hogy még szebb legyen a végeredmény, és továbbjussunk." 

Rebrov Isaelről is szót ejtett. "Beszéltem vele és Varga Rolanddal a meccs előtt. Mindketten hagytak már ki büntetőt, azt mondtam, az rúgja, aki magabiztosabb. Az első kimaradt, Michal Skvarka azonban belőtte a másodikat. Nem szabad azonban elfelejteni azt sem, hogy Isael a legutóbb kihagyta a tizenegyest, aztán viszont gólt lőtt. Most sem sikerült belőnie, de utána kiharcolt még egy büntetőt!"

 

"Az első félidőben jól játszottunk, még ha nem is volt sok helyzetünk. A másodikban kontrajátékra rendezkedtünk be a kitámadó ellenfél miatt.

A 11-es furcsa volt, de sikerült egyenlítenünk, így nincs jelentősége"

 

- mondta Pablo Machin, az immár biztosan csoportelső barcelonaiak trénere.

Minden további hír és részlet ide kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink