Fradi: eligazol vagy marad a húzóember? - reakció

A légiós nyilatkozott a jövőjéről.

Forrás: fradi.hu

Tokmac Nguen a mostani idényben is kulcsember volt a Fradiban. A HLSZ adatbankja szerint az NB I-ben 28 meccsen lépett pályára, a bizalmat 9 góllal hálálta meg.

Az nagy kérdés, hogy a 28 éves futballista az új idényben is az FTC-ben fog-e szerepelni. Állítólag több csapat is szeretné szerződtetni a labdarúgót, erről mi is írtunk már.

Tokmac a norvég Drammens Tidende nevű lapnak nyilatkozott - ezt az ulloi129.hu szúrta ki.

"Több ajánlatot is kaptam és bőven van időm dönteni. Az a lényeg, hogy 100%-ig biztos legyek abban, hogy jól döntök. Nem lep meg, hogy többen kerestek, mert az elmúlt években jól ment. Nagyon szeretem a Ferencvárost, jól megy itt Budapesten – még tárgyalunk a klubbal. Lehet, hogy maradok. Ahogy mondtam, bőven van időm döntést hozni. A legfontosabb a klub ambíciója, illetve az is, milyen szerepben számítanak rám. Azon nem töprengek azonban sokat, hogy visszakerülök-e a válogatottba, én a legjobbamat próbálom nyújtani, a többi már nem rajtam múlik" - nyilatkozta Tokmac.

Az 1-szeres norvég válogatott játékos értékét a Transfermarkt 2,2 millió euróra becsüli. A portál adatbankja szerint Tokmac szerződése június végén lejár a Fradinál. 

FRISSÍTÉS:

21.34:

Legfrissebb híreink