Fradi-DVTK: túl sok meccset játszanak a csapatok? - reakciók

Zekic elmondta, miért kaptak ki.

Forrás:

,,Úgy látszik, hogy minden nap sajtótájékoztatókkal töltjük az életünket, annyi meccset játszunk. Legalább az újságírók változnak, de én mindig itt ülök" - kezdte némileg viccesen a sajtótájékoztatót Szerhij Rebrov a DVTK elleni 1-0-ás sikert követően, ami után így értékeltek a vezetőedzők.

Interjú a vezérigazgatóval: amiben az FTC piaci márkaként is más, mint például a Coca Cola vagy a Pepsi - NB1.hu

 

Szerhij Rebrov (Ferencváros): ,,Gratulációt érdemel a csapatom, hiszen az MTK ellen az első félidőben játszottunk jól, a másodikban elég rosszul, kaptunk két gólt. A mai nap az első félidőben nyújtottunk talán rosszabb játékot, a másodikban abszolút látszott a motiváció a fiúkon.

 

Fradi-DVTK: fogy a levegő a vendégek körül - NB1.hu

 

 

Civicet pihentette az ukrán mester némileg, viszont Heisternek nem nagyon ment ma a játék, viszont a bosnyák beállásával pontosabbak lettek a beadásaik. Heisterre nem haragszik tudja, hogy ki fogja elemezni a hibáit és kijavítja azokat. Az, hogy nem játszik jól a teljes meccsen a Fradi, annak az ellenfelek az okai Rebrov szerint.

Zoran Zekic (DVTK): ,, Azt gondolom sokkal jobban játszottunk, mint amikor legutóbb itt jártunk és meccset tudtunk nyerni. Kompakt volt a csapat az egész meccs során, agresszívan védekeztünk. Ami különbség a múltkori meccshez képest, hogy két 100%-os gólhelyzetet is ki tudtunk alakítani. Sajnos ezeket kihagytuk és a Ferencváros olyan szintű csapat, hogy ezt megbünteti. Ez volt a vereségünk oka."

Legfrissebb híreink