Fradi-Diósgyőr: amiket a tévé nem mutatott – képek

Hangulatjelentés a háttérről.

Forrás:

Hatalmas meglepetésre az utolsó Diósgyőr, a csereként beállt Asmir Suljic, hajrában szerzett góljával győzni tudott szerda este a címvédő és listavezető Ferencváros otthonában. Zoran Zekic vezetőedző, és még több új játékos is tehát sikerrel mutatkozott be a magyar közönségnek.

A mérkőzés előtt jelentkeztünk a szokásos a hangulatvideónkkal, a meccsről készült értékelés utána sajtótájékoztatót is élőben közvetítettük.

Ez már tényleg nagyon nem az a Diósgyőr - NB1.hu

 

Most mutatunk néhány olyan képet, ami a találkozók kezdete előtti élő bejelentkezésekhez hasonlóan olyan felvételeket is megmutat, amit a sajnos a televíziós elé kényszerült szurkolók nem láthattak tegnap este.

A veresége ellenére az FTC-nek továbbra is 9 pontos előnye van a második MOL Fehérvár FC előtt, de most már ugyanannyi lejátszott mérkőzése van a két csapatnak, míg a Diósgyőrnek már csak 2 pont a hátránya a 11., de egy mérkőzéssel kevesebbel rendelkező Budafokkal szemben (az újonc is az FTC ellen pótol majd), míg a már bentmaradó helyen álló, szintén 16 lejátszott találkozóval rendelkező Honvédot 4 pontra közelítette meg.

Legfrissebb híreink