Fradi-Celtic: van, ami eléggé bántja a skótok edzőjét

Valóban egyszerű a képlet?

Forrás: fradi.hu

Mint ismeretes, a Ferencváros csütörtökön 21 órától a Celticet fogadja az Európa-liga csoportkörében. A magyar bajnok szerdai sajtótájékoztatójáról itt írtunk:

A skótok is megtartották a saját sajtóeseményüket, Ange Postecoglou szavait a fradi.hu idézte.

"A Ferencváros egy jó csapat, remek játékosok alkotják. Biztos vagyok benne, hogy kemény erőpróba vár ránk Budapesten – kezdte a Celtic trénere. - A legutóbbi, glasgow-i mérkőzés előtt láttuk a Ferencváros Leverkusen és Betis elleni meccsét is, így tudtuk, hogy csak akkor nyerhetünk, ha jól futballozunk. Egyértelmű a feladatunk, Budapesten is olyan szinten kell teljesítenünk, mint Glasgow-ban. Emellett fel kell készülnünk arra is, hogy ellenfelünk a szurkolók támogatásával megpróbálja megragadni az utolsó szalmaszálat, és próbál nyomás alá helyezni minket.

Sajnálom, hogy a szurkolóink nem utazhatnak el Budapestre, amely egy gyönyörű város, biztosan élvezték volna a túrát. Emellett sokat jelentett volna a csapatnak is a jelenlétük. Az első két csoportmeccs elvesztése után egyszerű volt számunkra a képlet, tudtuk, hogy a Ferencváros elleni két mérkőzésből a lehető legtöbb pontot kell kihoznunk, csütörtök este is ez lebeg a szemünk előtt."

Legfrissebb híreink