Fradi: Bogdán Dibuszról, Rebrov a Ráckevéről beszélt - REAKCIÓK

Maximális koncentráció a futballünnepen.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 6-1-re nyert a megye II-es Ráckeve otthonában, a MOL Magyar Kupa főtáblájának első körében. 

A lefújást követően a zöld-fehérek kapusa, Bogdán Ádám, valamint Szerhij Rebrov vezetőedző értékelt.

Bogdán Ádám: "Ami benne volt a meccsben, kihoztuk, helyenként nagyon szép játékkal jutottunk tovább, nyertünk, úgyhogy boldog vagyok. Egyelőre nagyon jól haladunk mindenhol, bízom benne, hogy folytatjuk, remélem, hogy bejutunk a Bajnokok Ligájába. Fontos meccsek jönnek, koncentrálni kell, mindenkire szükség van. Dibusz Dénes pole pozícióban van, jól teljesít, ahogy az egész csapat. Nekem az a feladatom, hogy segítsem őt és olyan teljesítményt nyújtsak, hogy ha úgy adódik, át tudjam venni a helyét. Egyelőre nagyon jól dolgozunk együtt, sikeres a csapat, ez a legfontosabb."

Szerhij Rebrov: "Örülök annak, hogy minden játékosom komolyan vette a találkozót. Profi hozzáállással csináltuk a dolgunkat, úgy láttam, mindkét csapat élvezte a játékot. Jó felkészülés volt ez az előttünk álló feladatokra. Most azok kaphattak egy 90 perces terhelést, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, így ha bármikor szükség lesz rájuk, nyugodtan számolhatunk velük."

Legfrissebb híreink