Fradi-Betis: egyik legjobbjuk nélkül indultak el a spanyolok - videó

A Barca korábbi futballistája adott helyzetjelentést.

Forrás: Betis/Facebook

A Ferencváros csütörtök este 21 órától a Betis csapatát fogadja az Európa-ligában. A csoportkört a magyar együttes a Leverkusen otthonában nyitotta, ezt a meccset Peter Stöger alakulata 2-1-re veszítette el. A spanyolok gólgazdag mérkőzésen fektették két vállra a Celticet, az összecsapás 4-3-as végeredménnyel zárult. 

A Betis ma elindult Budapestre, ez derül ki abból a videóból, amit a klub a hivatalos Facebook oldalára töltött fel. Az utazásról Marc Bartra adott helyzetjelentést. A 30 éves labdarúgó korábban a Barcelonában és a Dortmundban is megfordult, mostani csapatát 2018 óta erősíti. Bartra a rövid videóban arról is beszélt, hogy alig várják az újabb meccset az El-ben. 

A spanyol csapat szakmai stábja a Groupama Arénában nem vetheti be Sergio Canalest, hiszen a 30 esztendős középpályás megsérült a Getafe elleni hétvégi bajnokin (a találkozót egyébként a Betis nyerte 2-0-ra). A Betis a Facebookon számolt be a Budapestre utazó keretről, amibe nem került be Canales. Canales ebben az idényben 8 tétmeccsen jutott szóhoz a Betisben, a fellépései során egy gólt szerzett, emellett kiosztott két gólpasszt is. 

Canales abszolút kulcsembernek számít, hiszen Fekir mellett ő töltötte eddig a legtöbb időt a pályán ebben az idényben a Betisben. Fekirrel külön cikkben is foglalkozott az nb1.hu:

FRISSÍTÉS, 16.56:

Legfrissebb híreink