Fradi: a Groupama Arénában ünneplik a BL-hősöket

Méghozzá a Puskás elleni meccsen.

Forrás: fradi.hu

A FERENCVÁROS BEJELENTÉSE:

"Mint ismert, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk kedd este vendéglátóként 0-0-s döntetlent ért el a Molde ellen a Bajnokok Ligája idei selejtezőjének rájátszásában, így az idegenbeli 3-3-as eredménynek köszönhetően kvalifikálta magát a BL csoportkörébe. Hasonlóra legutóbb 25 éve, 1995 őszén volt példa.

A nagy siker elérését követően az FTC vasárnap, szintén a Groupama Arénában lép pályára, az NB I 6. fordulójában a Puskás Akadémia lesz Sergei Rebrov együttesének ellenfele. Azon a mérkőzésen – szemben nemzetközi selejtezőinkkel – már önök, azaz szurkolóink is jelen lehetnek!

Váltsa meg jegyét most a Puskás Akadémia elleni bajnokira online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon 10-től a kezdőrúgásig) és ne maradjon le a közös ünneplésről – köszönjük meg együtt a csapatnak azt a fantasztikus élményt, amellyel megajándékozott minket!

Érdemes lesz figyelemmel követni hivatalos honlapunkat, hiszen a részletes meccsnapi programmal a következő napokban jelentkezünk a fradi.hu-n.

Ünnepeljük együtt a BL-hősöket a Groupama Arénában!
 

Férfi labdarúgás, NB I, 6. forduló
FTC–Puskás Akadémia
2020. október 4., vasárnap 17.30
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Jegyek: kaphatók online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon 10-től a kezdőrúgásig)"

Legfrissebb híreink