Fradi: 10 gólos meccs Bognár Györgyék ellen

Voltak ám bőven izgalmak és fordulatok.

Forrás:

FTC–Budaörsi SC 5-5
FTC:
Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Heister – Sigér, Csonka – Varga, Bőle, Isael – Sihnevich. Csereként beállt: Szerető, Priskin, Silye, Spirovski, Wilmots, Szécsi
Gólszerzők:  Sihnevich, Varga, Szerető, Frimpong, Priskin

Csütörtök délelőtt a Budaörs ellen játszottu felkészülési mérkőzést az FTC.

 

A Valletta elleni 3-1-es győzelem után az FTC az NB II tavalyi ötödik helyezettjével, a Budaörssel játszott edzőmeccset csütörtök délelőtt. Azok kaptak lehetőséget a Fradiban, akik szerda este keveset, vagy egyáltalán nem játszottak.

 

Ahogya Fradi eddigi edzőmeccsein, most is háromszor harminc percet játszottak. Az első fél óra meglehetősen eseménydúsan, gólokkal telítve és a Fradi részéről szervezetlenül telt. Tizenöt perc után már három góllal vezettek a vendégek, azaz Bognár György játékosai. A budaörsi támadók több esetben egy az egyben vezethették a labdát Gróf Dávidra, aki nem tudta az összes kapujára tartó lövést hárítani (0-3). Mikalai Sihnevich szerezte az első Fradi-gólt húsz perc után, amire egyből tudott válaszolni a vendég gárda (1-4). A budaörsi Pethő Bence ekkor már három gólt jegyzett. Egy szép és összeszedett támadás után Szerető Krisztofer hozta kihagyhatatlan helyzetbe Varga Rolandot (2-4).

A második játékrész sokkal koncentráltabban kezdődött a Ferencváros részéről. Jobban zárt a védelmük, és nem hagyták kilépni a Budaörs csatárait. Több ziccert is kialakítottak, a kapufát háromszor is eltalálták, végül két gól született az akcióikból: először Szerető Krisztofer passzolt az üres kapuba Priskin Tamás önzetlen passza után, majd egy sarokrúgást követően Abraham Frimpong fejelt a hálóba. (4-4)

 

Bajnokok Ligája: tarolt a Fradi meccse a tévében - NB1.hu

Nagyon sokan támadják azzal a magyar focit, hogy bizonyos stadionokban, egyes mérkőzéseken, kevesen vannak kint a létesítményekben. 

 

Sikerült felállnia a Fradinak a háromgólos hátrányból, és jól is kezdte a harmadik periódust. Három perc sem telt el, mikor egy pontos kiugratás után Priskin egyedül rávezethette a vendég kapusra, és begurította az ötödiket (5-4). Habár a rengeteg kapuralövésük mellett csupán egy helyzetet engedtek az ellenfélnek ebben a játékrészben, a becserélt Szécsi Gergő tehetetlen volt ennél az esetnél, és végül 5-5 lett a vége.

Legfrissebb híreink