Fővárosi rangadó, az FTC-t fogadja a Diósgyőr - a 16. forduló programja

Visszavághat a Loki az újoncnak.

Forrás: honvedfc.hu

A jövő héten a 16. fordulót rendezik meg az NB I-ben. A játéknap rangadóját a Honvéd és az Újpest vívja. A két csapat eddig ugyanannyi pontot szerzett (23-at), így amelyik együttes megnyeri a meccset, tapadhat az élbolyra. 

Érdekesnek ígérkezik a Paks-Mezőkövesd összecsapás. A hazaiak a MOL Fehérvárt fektették két vállra, míg a Kövesd a megyei rangadón maradt alul a Diósgyőr ellen. A tabellára pillantva Kuttor Attila legénysége az esélyes, de a Tolna megyeiek óriási önbizalmat meríthetnek a fehérvári bravúrból. 

A Kaposvár eddig csak kétszer hagyta el győztesen a pályát az élvonal mostani szezonjában. A Rákóczi egyik sikerét Debrecenben aratta. A Lokinak most lehetősége nyílik arra, hogy visszavágjon. A fehérváriak a Paks elleni botlást követően a Kisvárda otthonában javíthatnak, míg a ZTE a Puskás Akadémia otthonában igyekszik pontot, pontokat szerezni.

Vasárnap a DVTK a Ferencvárost fogadja. A hangulat biztos jó lesz a miskolci stadionban, hiszen a borsodi megyeszékhelyen mindig ünnepnek számít a zöld-fehérek érkezése.

A 16. forduló programja:
    
december 14., szombat:

Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00
Kisvárda Master Good-MOL Fehérvár FC 17.00
Puskás Akadémia FC-ZTE FC 17.00
Kaposvári Rákóczi FC-Debreceni VSC 17.00
Budapest Honvéd-Újpest FC, Új Hidegkuti Nándor Stadion 19.30
    
december 15., vasárnap:
Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC 18.00
 

Legfrissebb híreink