Főszereplő marad le a forduló rangadójáról

Helyzetjelentés a sorsdöntő találkozó előtt.

Forrás:

A hétvégi fordulóban a dobogósok csatája sorsdöntő lehet. Ha az Újpestnek sikerülne nyerni, amivel közelebb kerülne a második helyhez, a Vidit szinte végleg leszakíthatná a rivális Fradiról, viszont a székesfehérváriak győzelme esetén a fővárosiak csúszhatnának le a dobogó alsó fokáról, ha a Loki hozza Kisvárda elleni meccsét. Nebojsa Vignjevic feje viszont nem csak a tökéletes taktika kitalálása miatt fájhat, ahogy az a klub jelentéséből kiderül:
 
"Nwobodo Obinnát a hétvégi, Mezőkövesd Zsóry FC elleni 2-1-re megnyert bajnoki 12. percében kellett lecserélni, mert állapota miatt nem tudta tovább folytatni a mérkőzést. 6-os számú labdarúgónk négyfejű combizma sérült (bal lábán), így ezen a héten biztos nem léphet pályára a Mol Vidi FC elleni rangadón. Villámléptű futballistánk szerencsére az átlagosnál jóval gyorsabban regenerálódik, így, ha jövő héten nem is biztos, hogy játékra jelentkezhet, de utána, április végén már jó eséllyel bevethető lesz, ha minden jól alakul.
 
Simon Krisztián szintén nem állhat majd Nebojsa Vignjevic vezetőedző rendelkezésére szombat este. Kiváló focistánk jobb combizmán van egy kisebb sérülés, ami miatt a héten még külön edzésmunkát végez, viszont jövő héten már újra csatasorba állhat és teljes értékű munkát végezhet."

Legfrissebb híreink