Fontosat mondott a keretéről az újonc edzője

Hangolnak az OTP Bank Liga rajtjára.

Forrás:

Igazi bulival hangol az NB I új idényére az újonc Zalaegerszeg. A kék-fehérek szombat este a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Al-Ittihad Kalba csapatával mérik össze az erejüket.

Az egerszegiek már több új játékos érkezését jelentették be, de Dobos Barna vezetőedző elmondta, még nem teljes a kerete.

 

"Ezt a szombati főpróbát is az építkezésnek szánjuk, a keret még nem végleges.  

 

Azt kell mondjam, nehéz ez a felkészülés, hiszen sérülésekkel is küzdünk, de minden energiánkkal arra törekszünk, hogy ez a szombat tényleg a futball ünnepe legyen a ZTE-stadionban. Ahogy mondtam, fel akarjuk használni a Kalba elleni találkozót is az építkezésre, s az is lényeges lesz, hogy miként tudunk felállni" - nyilatkozta Dobos a zaol.hu-nak.

Dobos arra is rávilágított, hogy Tamás Krisztián, Demjén Patrik, Nikola Mitrovic, Radó András és Oleg Holodiuk is bemutatkozhat a kék-fehér drukkerek előtt a mai összecsapáson. 

A ZTE-nél Kiss Máté a rehabilitációját végzi, Zoran Lesjak még nem léphetett pályára felkészülési meccsen, míg Babati Benjámin nemrég tért vissza. Dobos elárulta, Babati is lehetőséget kap majd az Al-Ittihad Kalba ellen.

Legfrissebb híreink