Fontos ígéretet tett az NB I-es bajnokság eddigi legjobb góllövője

Tavaly a csapattársa volt a legjobb.

Forrás: Paksi FC

Az előző bajnokságban Hahn János személyében a Bognár György vezetőedzővé történt kinevezése óta szerencsére a támadófocira és a közönségszórakoztató játékra koncentráló, csak magyar játékosokat alkalmazó Paks adta a gólkirály. 

Ráadásul tavaly a Paks lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban, ezen a listán most is a tolnaiak állnak az élen. 13 mérkőzésen eddig 32 gólt szereztek, míg a második helyezett, a bajnokságot amúgy vezető FTC, mely gárda az eddigi 12 fellépése alkalmával 27-szer volt eredményes.

Így abban sincsen semmi meglepő, hogy újra paksi játékos vezeti a góllövőlistát, méghozzá Ádám Martin személyében, aki eddig 9 gólt szerzett.

 „Boldog vagyok, hogy már ennyi gólnál járok. Külön öröm, hogy szinte minden meccsünkön eredményes tudtam lenni, és nem egyszer szereztem mondjuk hármat, aztán négy meccsig semmi. Persze jó lenne már egyszer duplázni, de nem vagyok telhetetlen, pedig a helyzeteim megvannak. Jó érzés vezetni a góllövő listát, plusz önbizalmat ad, és természetesen folyton azon vagyok, hogy gyarapítsam találataim számát, amivel a csapatot is segítem. Úgy ugrottunk neki a szezonnak, hogy a tizenöt gólt jó lenne elérni, de mivel ilyen jól sikerült a bajnokság első része, ez a szám már azért emelkedett. Meglátjuk, meddig érek, biztos lesznek nehezebb időszakok, ahogy a csapat életében is volt nemrég. Egy biztos, nyomom, amíg bírom, amennyi benne van, dupláznék és tripláznék is egy meccs alkalmával. A legfontosabb ugyanakkor a klub jó szereplése”  - mondta a Paks honlapjának.

Az erőcsatár azt is megígérte, hogy nem húzza be a kéziféket.

Legfrissebb híreink