Fontos bejelentést tett a Kisvárda brazil kapusa

Hamarosan rendeződhet az ügye.

Forrás:

Honlapunkon is többször foglalkoztunk már Felipével, aki még mindig nem tért vissza a Kisvárdához. A brazil kapus állítólag fogfájása miatt nem csatlakozott eddig az NB I-es együttes keretéhez. A napokban Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója nyilatkozott a kialakult helyzetről. Ezt követően a brazil hálóőr üzenetet küldött, amelyben leírta, biztosan visszatér a gárdához, hiszen szeretné tisztázni a helyzetet. A dél-amerikai futballistát az bántja, hogy Révész többször azt mondta neki, hogy nem tartja eléggé profinak őt. A sportigazgató furcsálja Felipe felvetését. Íme a kisvárdai honlapon megjelent cikk a Felipe-ügy újabb felvonásáról:
 

Felipe-ügy: íme a kisvárdai sportigazgató álláspontja a hercehurcáról - NB1.hu

 

"Révész Attila honlapunkon közzétett, a klubunk hivatalos Facebook-oldalán is megosztott nyilatkozatára üzenetben reagált Felipe, aki a mai napig nem kapcsolódott be a június 24-én elkezdődött felkészülésbe. Brazil kapusunk azt írta, hogy hamarosan visszatér és tisztázza a helyzetét. A szurkolókat és a klubot imádja, de sérelmezi, hogy Attila (alighanem Révész Attila sportigazgatóra gondolt) többször azt mondta neki, hogy nem tartja őt elég profinak. A kapus úgy érzi, hogy mindig száz százalékot nyújtott. Sorait úgy zárta, hogy „visszatérek és hamarosan találkozunk”.
 
„Örülök Felipe jelentkezésének, még ha nem is ez lett volna a módja a kapcsolatfelvételnek – reagált a brazil kapus kommentjére Révész Attila. – Meglep a magyarázkodása, ami számomra kicsit inkább mentegetőzésnek tűnik. Furcsállom, hogy két héttel a felkészülés megkezdése után állt elő ezzel, nagyon sok lehetősége lett volna ezt a korábbiakban jeleznie. Biztos vagyok benne, ha visszatér ide, akkor megtudjuk a valódi okokat is, amelyeket egyébként mi sejtünk.”

Legfrissebb híreink