Folytatná a gólszerzést Tischler - ELŐZETES

Dajka számára egyfajta bemutatkozás lesz.

Forrás: Kisvárda

Felsőházi rangadót rendeznek hétvégén az NB I-ben Kisvárdára látogat a Puskás Akadémia.

A két csapat közül eddig a felcsútiak muzsikálnak jobban a bajnokságban, 9 forduló után 17 ponttal állnak a 4. helyen, két pontra lemaradva a Fraditól és a Mezőkövesdtől. Ha nyerni tudnak a hétvégén, akkor továbbra is tapadhatnak az élbolyra. Ráadásul mivel Vidi-Fradi lesz vasárnap, így akár a dobogós helyek egyikét is elfoglalhatják.

A kisvárdaiak eddig meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak a bajnokságban, remekül kezdtek, de némileg visszaestek azóta. Miriuta László elküldésének előnyeit vagy hátrányai még korai lenne boncolgatni, minden esetre az előző fordulóban nyerni tudtak a Kaposvár vendégeként. Szükségük van a 3 pontra, hiszen azzal meg tudnák közelíteni az eheti ellenfelüket, míg egy esetleges vereséggel beérhetik őket a nyomukban lévő csapatok.

Saját bevallása szerint szép négy évet töltött a Puskás Akadémiánál Tischler Patrik, aki a felcsútiak játékosaként igen eredményesen futballozott jelenlegi csapata, a Kisvárda Master Good ellen:

„Szép volt, jó volt, talán igaz sem volt” – mondta a 208 NB I-es meccsnél járó támadó, aki szeretné folytatni sorozatát, hiszen a legutóbbi két hazai meccsen rendre gólt szerzett.

Legfrissebb híreink