Fogadkozik a gólvágó: a Vidi letaszítja az első helyről a Fradit?

Akadtak hiányzók a fehérváriaknál.

Forrás: molfehervarfc.hu

A hetedik forduló nyitányán a Fradi 2-0-s győzelmet aratott a Kisvárda otthonában, ezzel átvette a vezetést a tabellán. A MOL Fehérvár vasárnap a Honvéd otthonában vendégeskedik. Amennyiben a Fejér megyeiek sikerrel veszik az újabb akadályt, újra megkaparintják az első helyet. 

Budu Zivzivadze úgy kalkulál, hogy a kispestiek kettőzött erővel vetik bele magukat a küzdelembe.

"Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat a bajnokságban, hiszen a legutóbbi három bajnokinkat megnyertük, ráadásul ezen a három meccsen 12 gólt szereztünk. Örülök, hogy a legutóbbi két NB I-es meccsünkön eredményes tudtam lenni, bízom abban, hogy a következő fordulókban is góllal, gólokkal tudom segíteni a csapatot. Nem lesz vasárnap délután könnyű dolgunk, hiszen a Budapest Honvéd nagyon masszív, jó játékosokból álló csapat, igaz eddig elég hullámzó a teljesítményük az idei szezonban, de biztos vagyok abban, hogy ellenünk kettőzött erővel fognak küzdeni.

 

A héten sok hiányzónk volt a válogatott miatt, de így is sikerült az edzéseken minőségi munkát végezni. Jó játékkal szeretnénk az újabb három bajnoki pontot megszerezni vasárnap a fővárosban" - hangsúlyozta a MOL Fehérvár hivatalos weboldalának a grúz futballista.

 

A két gárda 107. alkalommal találkozik egymással az NB I-ben. Az eddigi találkozókból 40-et nyert meg a Vidi, 46-szor a kispestiek ünnepelhettek, míg 20 összecsapás döntetlennel végződött.

A Budapest Honvéd-MOL Fehérvár meccs 17 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink