Fiola nehézségei

Nyilatkozott a Vidi válogatott védője.

Forrás: molfehervarfc.hu

Március 16-a óta szünetel az NB I-es bajnokság, két és fél hete otthoni edzésekkel készülnek a MOL Fehérvár játékosai is. A jelenlegi, nem könnyű helyzetről Fiola Attila mesélt a klub honlapjának.

"Az egyéni edzések mellett minden időmet a kisfiammal és a párommal töltöm. Dominik nyáron lesz kétéves, ő is érzékeli, hogy sajnos nem a megszokott módon telnek a napok, hiszen állandóan itthon vagyok. Kicsit furcsa neki, de nyilván ahhoz még kicsi, hogy megértse, mi is történik most a világban. Sokat játszunk a kertben és késő délutánonként, amikor teljesen kiürül az utca, akkor rövid ideig itt a környéken biciklizünk egy kicsit, az ugyanis az egyik kedvenc programja. 

Nagyon nehéz az egyedüli munkavégzés, ugyanis köztudott rólam, hogy igazi társasági ember vagyok. Imádok edzésekre járni és találkozni nap mint nap a társakkal és a stábtagokkal. 

 

Szeretek például futni, de egyedül talán még soha nem tettem, mindig a többiekkel közösen róttuk a köröket. Most viszont erre is rá vagyok kényszerítve és bizony sokkal nehezebb összegyűjtenem így a kilométereket, mint mondjuk a felkészülési időszakban, amikor tényleg sokat dolgozunk az edzéseken, de közösen a többiekkel" - mondta.

Óriási összeggel segít a Vidi - NB1.hu

 

S hogy mi az, amivel mégis függetleníteni tudja magát? "Minden nap elolvasom a híreket, tisztában vagyok a helyzettel, de azért nem óráról órára követem az eseményeket. Sajnos ez most az emberek mindennapjainak szerves része, de amennyire lehet, próbálom ettől függetleníteni magam és tényleg minden időmet a családdal tölteni" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink