FIFA2021: a Honvéd bejelentése Puskásról

Nem akármilyen társaság tagja lett a legenda.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

,,Puskás Ferenc bekerült a FIFA21-be

Mit szólnátok az alábbi csapathoz?

Cech, Lahm, Vidics, Cole, Schweinsteiger, Xavi, Cantona, Eto’o, Torres, Suker, Puskás.

Nem rossz névsor, még ha vélhetően nem a védekezés állna a középpontban, viszont korszakos zsenik előadását élvezhetnénk.

Pontosabban virtuálisan élvezhetjük is, hiszen a fenti tizenegyes klasszis kerül be az EA Sport játékának 2021-es kiadásába, az ikonok közé! A FIFA21-ben tehát – a magyar futball korábbi legendái közül elsőként – végre a Budapest Honvéd klasszisát is irányíthatjuk, akiről a játék honlapján így írtak. (Mi pedig már korábban is elkészítettük a profilját.)

„Kevés játékos képvisel olyan magas szintet a futballtörténelemben, mint Puskás Ferenc. Minden idők egyik legnagyobb támadója volt, cseleivel, mozdulataival és tökéletesen ütemezett megoldásaival három BEK-győzelemre vezette a Real Madridot, hozzájárulva ezzel a klub egyik legcsillogóbb időszakához. A magyar válogatottal világbajnoki döntőbe jutott, 85 mérkőzésen 84 gólt szerzett. A FIFA Puskás-díját minden évben a legszebb gólt szerző játékos kapja meg. Csak elképzelni lehet, milyen volt az a játékos, akinek a góljairól díjat neveztek el” – méltatják Puskás Ferencet, mi pedig hozzátesszük, hogy kispesti színekben 350 mérkőzésen 358 gólt szerzett!

Nála többször csak Bozsik József lépett pályára (447) a Honvédban, 358 góljánál pedig senki sem lőtt többet. Csak, hogy érzékeltessük mekkora teljesítmény ez: a klubtörténelem második legjobb góllövője, a szintén klasszis labdarúgó Tichy Lajos 244 alkalommal volt eredményes."

Legfrissebb híreink