FIFA: a magyar játékos feljelentette az izraeli klubot

Paks - Kelemen a Hapoel Tel-Aviv ellen nyújtott be keresetet.

Forrás: Paks

A legolvasottabb izraeli sportportál, a One szerint Kelemen Dávid feljelentette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) volt izraeli klubját, a Hapoel Tel-Avivot, valamint annak tulajdonosát, Amir Kabirit, illetve gazdasági igazgatóját, Aigle Pomert – jelezte az nso.hu.

 

Az MTK korábbi labdarúgója tavaly nyáron 1+1 évre szerződött Izraelbe, ám nagy reményei hamar elszálltak. Kelemen Dávid egyetlen percet sem játszott a Hapoelben, még felkészülési mérkőzésen sem kapott lehetőséget. A megállapodás ellenére olyan lakásba tették, ahol több csapattársával kellett együtt lennie, és használati autót sem kapott, holott szerződése szerint az is járt volna neki.

 

Augusztus 31-én aztán kitették a keretből. A hátvéd addigra már túl volt néhány próbajátékon – különböző klubokhoz küldték, szinte árulták, kínálgatták őt. Ahol viszont igényt tartottak volna a játékára, a magas fizetését nem tudták átvállalni a Hapoeltől. Azt a magas fizetést, amiből talán csak egy részlet jutott el hozzá.

 

Tavaly szeptemberben a Paks ajánlatát elfogadva Kelemen Dávid hazatért, és azóta is hiába várja, hogy kárpótolják. A védő pechszériája Magyarországon is folytatódott: miután hazatért Izraelből a tüdejét egy titokzatos betegség támadta meg, és egyelőre itthon sem tud futballozni.

Legfrissebb híreink