Festmény készült Rossi és Schäfer ikonikus pillanatáról, szurkolói buszt indít a Kövesd

Nyilatkozott is a magyar válogatott kiválósága.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

MAGYAR VÁLOGATOTT
Festményen örkítették meg Schäfer András és Marco Rossi ikonikus pillanatát az Eb-ről - számolt be róla a heol.hu.

A magyar válogaott és a DAC kiválósága kedd reggel Egerbe látogatott, ahol Szűcs Rita a kép festője valamint Teleki Klára egri művészetpártoló és Ábry Zoltán, az Utcazenészek Versenyének főszervezője köszöntötte a játékost.

A játékos így nyilatkozott a képről:

,,Elképesztő! Nem is találok szavakat! Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy elkészült ez a festmény! Abban a pillanatban nem voltak bennem jó érzések…nagyon szomorú voltam. Fájt a kiesés, a mester pedig próbált megvigasztalni. Akkor persze nem sikerült neki, de most így utólag már átértékeltem mindent, főleg ezt a pillanatot."

MEZŐKÖVESD
Szurkolói busz indul Paksra pénteken délután, csapatunk idei első OTP Bank Liga mérkőzésére.

Labdarúgóink közel kéthónapos felkészülés után pénteken 18.15-kor Pakson lépnek pályára az OTP Bank Liga 2021-2022-es idényének nyitófordulójában. A találkozóra ingyenes szurkolói buszt indít klubunk, melyre a 49/505-480-as, valamint délutáni órákban a 06 50/109-0515-ös telefonszámon vagy a szurkolok@mezokovesdzsory.hu e-mail címen lehet jelentkezni!

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzés helyszíni megtekintéséhez védettségi igazolvány szükséges, amely fényképes személyes okmánnyal együtt érvényes! A biztonsági személyzet a stadionba történő belépés előtt ellenőrzi majd az iratokat.

A gyülekező pénteken 14 órakor lesz a LUCKY PUB előtt, ahonnan a szurkolói busz 14:30-kor fog indulni.

Legfrissebb híreink