Fernando vs. Csertői: az életben maradás a tét!

Mindketten bíznak saját csapatukban.

Forrás: dvtk.eu

 

DVTK-Paks mérkőzést rendeznek szombaton az NB I-ben. A találkozó valódi hatpontos alsóházi rangadónak számít a kiesés szempontjából, hisz amelyik csapat nyer, az jó eséllyel a pokolba küldi a másikat. A meccs előtt a két vezetőedző latolgatta az esélyeket, ebből szemezett a paksifc.hu. 

 

Fernando (DVTK): "Egy újabb „döntő” vár ránk, egy győzelemmel felzárkózhatunk a Paks mögé, és akár a kiesőzónából is elmozdulhatunk. Kemény mérkőzés lesz, minden egyes sikerért meg kell küzdeni, fontos, hogy a játékosok végig szem előtt tartsák ezt. Ezúttal ismét hazai pályán játszunk, és a céljaink eléréséhez rendkívül fontosak a DVTK Stadionban aratott győzelmek. A paksiak az elmúlt években jól szerepeltek, és ezt a bajnokságot is jól kezdték, de később hullámvölgybe kerültek, ezért talán nekünk kedvezőbb a helyzetünk. Tudjuk, hogy ellenfelünk több problémával is küzd, sérült és eltiltott játékosaik nem léphetnek pályára, azonban egy ilyen kiélezett helyzetben többet nyom a latban, hogy ki tud jobban koncentrálni."

 

Csertői Aurél (Paks): „Nem foglalkozunk már a Puskás elleni bírói tévedésekkel, megy minden tovább a maga útján. Remélem, ezek a hibák - minden oldalról - a bajnokság folyamán kiegyenlítődnek, ami azt jelenti, hogy bízom benne, most már nem minket fognak súlytani az ilyen dolgok. Mondhatjuk, hogy hatpontos meccs elé nézünk, habár számunkra egy idegenben elért döntetlen felérhet akár egy győzelemmel is. Harmadik kör lévén sok újdonság már nem várható. Egy ilyen mérkőzésen a csapat jelenlegi formája dönthet, vagy akár a játékosok egyéni döntései is kihatással lehetnek a találkozó végkimenetelére. Az a gárda gyűjthet három pontot, aki kevesebbet hibázik."

Legfrissebb híreink