Fener: hivatalos bejelentés Szalai Attiláról

Felszólítás az újságíróknak!

Forrás: Fenerbahce/Twitter

A Fenerbahce a hivatalos oldalán reagált a török médiában megjelenő pletykákra, miszerint Szalai Attilát megakadályozták volna abban, hogy pályára lépjen.

A Fener arról számolt be, hogy a török Uğur Çem a Sabah Newspaperben azt írta, hogy Szalai Attila azért nem játszott a csapat legutóbbi meccsén, nehogy megsérüljön, emiatt meg több pénzért tudják értékesíteni a játékjogát. A Fener minden ilyen értesülést határozottan cáfol, mint a példa is mutatja.

Yalan Haber - Fenerbahçe SK

Fenerbahce.org olarak, ziyaretçilerimizin güvenlik haklarını tamamen gözetmekte ve korumaktayız. Göndermiş olduğunuz her türlü özel bilginiz tamamen saklı tutulmakta, kesinlikle üçüncü kişilere verilmemekte ya da satılmamaktadır. Üyelik sistemi sitemizdeki özel bölümleri kullanabilmeniz için gerekmektedir. Kişisel ve demografik bilgileriniz, sitemizdeki yeniliklerden sizleri haberdar edebilmemiz, sitemizi ilgi alanlarınıza uygun olarak daha iyi seviyelere taşıyabilmemiz için kullanılmaktadır.

A kialakult helyzet miatt a Fenerbahce felszólította az összes török újságírót, hogy etikusan járjanak el az üggyel kapcsolatban.

Legfrissebb híreink