nb1.hu

Fener: a Leicester pénzt és játékost is adna Szalai Attiláért

Török portál számolt be erről.

Az NB1.hu kedden jelezte, hogy több angol csapat tartja szemmel Szalai Attilát. A cikkünkben megjegyeztük, hogy a Leicester is szerződtetné a magyar válogatott futballistát.

Ezúttal a spor.haber7.com szállított friss híreket. Állítólag a Leicester 20 millió eurót fordítana Szalai megszerzésére, emellett Caglar Söyüncüt is kölcsönadná a Fenernek. A 26 éves belső védő 51-szer szerepelt a török válogatottban, a szigetországi csapatban a mostani idényben mindössze öt meccsen jutott szóhoz.

Az angol élvonalban jelenleg a 13. helyen áll a Leicester. A csapat 15 bajnoki alatt 25 gólt kapott, így Brendan Rodgers menedzser szeretné a védelmet megerősíteni a téli átigazolási idényben. Rodgers összeállított egy listát, amely a kiszemelteket tartalmazza, és a spor.haber7.com szerint Szalai áll ennek az élén. A 21. század egyik legnagyobb futballcsodáját egyébként a Leicester produkálta 2016-ban, mivel ekkor megnyerte az angol bajnokságot. 

İngiliz ekibinden, Fenerbahçe'ye sürpriz takas teklifi!

 

A 24 esztendős Szalai értékét a Transfermarkt 15 millió euróra becsüli, a Fenerbahce együttesénél 2025 nyarán jár le a kontraktusa. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek