Fellélegezhet a Honvéd? Lipcseiék hatot kaptak - videó

Nem túl jó előjel a visszavágó előtt.

Forrás:

A Soroksár megnehezítette a Honvéd dolgát a Magyar Kupa elődöntő első meccsén. Lipcsei Péter csapata 2-1-es vereséget szenvedett az odavágón, így reménykedhetnek a továbbjutásban. A kupacsata után hétvégén bajnokit vívott a Sori, de ebből a meccsből nem sok önbizalmat meríthetnek a futballisták, hiszen a Siófok 6-2-es győzelmet aratott a Soroksár ellen. A mérkőzés egyik hőse Horváth Péter volt, a Balaton-parti együttes labdarúgója három góllal vétette észre magát. Lipcsei Péter egyébként a Honvéd elleni kezdőhöz képest négy helyen változtatott.  
 
Márton Gábor a meccs után arról beszélt, hogy bravúrgyőzelmet arattak a játékosai, hiszen az ellenfelet képzettebb játékosok alkotják, bár ez a hétvégi meccsen nem bizonyosodott be. Márton dicsérte a tanítványait, úgy érzi, kezdik megérteni a kéréseit, elképzeléseit. Márton sportszerűségből is jelesre vizsgázott, hiszen kiemelte a Sori bravúros kupamenetelését, és sok sikert kívánt a csapatnak a Honvéd elleni visszavágóhoz.
 
Lipcsei Péter a komoly fiaskó után az egyéni hibákra világított rá. Hozzátette, ő szégyelli magát a csapat nevében is, mert katasztrofális teljesítményt nyújtott vasárnap a Soroksár. 
 
"Életünk meccsét kell játszanunk szerdán, nagyon nehéz dolgunk lesz, főleg egy ilyen hatos után. Most kell erősnek lennünk, és mindenkinek a szívét-lelkét ki kell tennie a pályára" - utalt Lipcsei a Honvéd elleni visszavágóra.
 
Íme a hétvégi "katasztrófa" összefoglalója és a mesterek értékelése:
 

 
Mindent figyelembe véve nem a legjobb előjelekkel várja a Sori a Honvéd elleni visszavágót, de ahogy szokták mondani, rossz főpróba után sikeres előadás szokott általában következni. Azt sem szabad elhanyagolni, hogy Lipcsei Péter legénysége az előző kanyarban a Puskás Akadémiát is megtréfálta. A Soroksár egyébként 1934-ben már megnyerte az MK-t.

Legfrissebb híreink