Beszámolók az NB I-es csapatok keddi felkészülési mérkőzéseiről

Bük – Simán kikapott a DVTK, az ellenfél kispadján ismerős arc tűnt fel.

Forrás: dvtk.eu

Az orosz első osztályban szereplő Orenburggal mérte össze erejét a DVTK. A felkészülési mérkőzés Bükön 17 órától kezdődött. A borsodi egyletnél Egerszegi Tamás, Ternován Patrik, Lázár Pál és Nikházi Márk kisebb sérülés miatt elővigyázatosságból a tervek szerint nem lépett pályára.

 

A meccset az oroszok kezdték jobban, és viszonylag hamar vezetést szereztek. A folytatásban kiegyenlítődött a játék, de az újabb találat is az Orenburg nevéhez fűződött. A fordulás után a DVTK átvette az irányítást, azonban szépítenie nem sikerült, sőt, harmadszor is kapitulált a védelme.

 

Az oroszoknál a kispadon foglalt helyett a néhány hete még a Diósgyőrrel készülő Koman Vladimir.  A miskolci együttes korábbi csapatkapitánya egy félidőnyi játéklehetőséget kapott az orenburgi csapatban, gólt azonban nem szerzett.

 

 

A Diósgyőrnek ez volt a negyedik találkozója a felkészülés során, két vereség mellett egy győzelem és egy döntetlen a mérlege. További részletek a linkre kattintva olvasható!

 

Felkészülési mérkőzés

 

Diósgyőri VTK–FK Orenburg 0–3 (0–2)

 

A DVTK kezdőcsapata: Antal - Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes - Oláh B., Kitl - Vela, Bognár, Bacsa - Griffiths

Kispadon: Zöldesi, Okuka, Németh M., Mahalek, Halmai, Kövér, Szabó I B., Boros

 

Az FK Orenburg kezdőcsapata:Abakumov - Malykh, Oievole, Zhunith, Polyiasthov, Droppa, Efremov, Breyev, Vorobyov, Nekhajchik, Delkin

Kispadon: Rudenko, Sharifi, Shogenov, Andreyev, Vasiev, Afonin, Koronov, Koman, Bamba, Markenov, Sanaia

Legfrissebb híreink