Felkészülés: magyar csapatok ellen is játszik DAC

Hivatalos bejelentés.

Forrás: dac1904.sk

ÍME, A DAC HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Hétfőn véget ér játékosaink nyári pihenője, és elkezdődik az új 2021/22-es idényre való felkészülés.

A 2021/22-es szezonra való felkészülést, amely során a tavaly megszerzett ezüstérmes helyezést szeretnénk legalább megtartani, június 14-én, hétfőn kezdik el Németh Antal védencei. Három hét után tehát a játékoskeretünk legtöbb futballistájának véget ér a nyári pihenő időszaka.

A nyitónapon belépő méréseket abszolválnak futballistáink, akiket több csoportba osztottak. Az első 12:00 órakor találkozik. Közös edzésen először kedd délután vesz részt a társaság.

Péntek délelőttig hazai környezetben edz majd a DAC. Péntek délután együttesünk útnak indul az ausztriai Fügenbe – oda tehát, ahol tavaly is abszolválta az összetartást. Az egyhetes edzőtábort követően a felkészülés fennmaradó része ismét a MOL Akadémián zajlik majd.

Öt felkészülési találkozó van tervben, a főpróbát július 15-én, tehát egy héttel az Európa Konferencia Liga 2. előselejtezőjének nyitómérkőzése előtt abszolváljuk.

Eddig az osztrák bajnok Red Bull Salzburg elleni felkészülési meccs időpontja van véglegesítve. A Salzburg ellen június 25-én, pénteken lépünk pályára az összpontosítás végén. Szintén biztos a magyar másodosztályú szombathelyi Haladás (július 3-án Dunaszerdahelyen) és a Vasas Budapest (július 10-én Révkomáromban) elleni összecsapások terminusa is. A fennmaradó időpontokra (június 30-a és július 15-e) még folyamatban van az ellenfelekkel való egyeztetés. Már csak az utolsó simítások zajlanak, így hamarosan bővebb hírekkel szolgálunk majd.

Június 16-án, szerdán derül ki, hogy kivel találkozunk a 2021/22-es szezon első tétmérkőzését az EKL 2. előselejtezőjének sorsolását követően. A Fortuna Ligát július 25-én, vasárnap indítjuk Nagymihályban.

Információ a sajtó képviselőinek: a csapat 2021. június 15-i, keddi első közös edzését megelőzően az edzők és a játékosok 13:30 és 14:30 között állnak a sajtó rendelkezésére a MOL Football Academy főépületében. További információkat – többek között a belépés feltételeiről – a knagy@dac1904.sk mailcímen kaphatnak az érdeklődők. "

Legfrissebb híreink