Felkészülés: horvát csapatot győzött le a ZTE

Idegenben nyert Ricardo Moniz együttese.

Forrás: nkslavenbelupo.hr

Az NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE együttese, 2-1-re győzött a horvát élvonalbeli NK Slaven Belupo ellen számolt be a horvát együttes hivatalos oldalán

A meleg időben rendezett mérkőzésen mindkét csapat előtt adódtak helyzetek. A vezetést a zalaiak szerezték meg a 27. percben. Egy szögletet követően Bence fejelt a kapuba, melyre az első játékrészben nem jött válasz. A fordulást követően többet támadtak a hazaiak. Ez viszonylag hamar eredményre is vezetett. Az 57. percben Mihalic egyenlített. Hét perccel később újra a ZTE vezetett Kovács révén. A mérkőzésen több találat már nem esett, így Ricardo Moniz együttese 2-1-re nyerni tudott.

Felkészülési mérkőzés
Koprivnica, 2022. július 2.
NK Slaven Belupo – FC ZTE 1:2 (0:1)
Slaven Belupo: Sušak – Bosec, Božić, Tepšić, Soldo – Marina, Bašić, Caimacov – Kvržić, Crnac, Liklin. Második félidő: Marković – Hlevnjak, Eskinja, Kocijan, Martinaga – Jenjić, Mihalić, Turanjanin – Laušić, Branšteter, Hoxha. vezetőedző: Zoran Zekić.
ZTE: Demjen – Safronov, Mocsi, Kalnoki, Bence – Sanković, Tajti – Meshack, Szalay, Németh, Majer. Kispad: Márton, Németh, Gergenyi, Kovács, Szabó, Boros, Fehér, Klausz, Mim, Papp. vezetőedző: Ricardo Moniz.
Gól:Bence, Kovács, illetve Mihalic

Legfrissebb híreink