Felkészülés: hátrányból állt fel a Gyirmót - reakciók

NB II-es csapat volt az ellenfél.

Forrás: gyirmotfc.hu

Edzőmeccset játszott egymással a Gyirmót és az NB II-es Ajka, melyet a hazai csapat nyert meg 2-1-re.

Az első félidőben az Ajka szerezte meg a vezetést, azonban a második játékrészre már összeszedte magát a Gyirmót és megfordította a találkozót.

A gólok története a gyirmotfc.hu élő közvetítése alapján:

26.p.: Vendég csapat megszerzi a vezetést. Gaál beadására Tóth G. érkezett, és 5m-ről jobb külsővel a bal alsó sarokba csúsztatta a labdát. 0-1!

55.p.: Ene labdaszerzést követően lépett be a játékba, majd játszotta ki jobb oldalra Szeginek a labdát, aki egy igazítást követően a hosszúra ívelt, a beadott labdára Zeke érkezett és bal lábbal kapásból kapuba rúgta a labdát. 1-1!

65.p.: Medgyes játszotta a kiugró Simon elé a labdát, aki a vendég kapus mellett elhúzva az üres kapuba gurított. 2-1!

A vezetőedzők így értékeltek a találkozó után:

Csertői Aurél (Gyirmót): „Egy jó iramú mérkőzésen egy jó ellenfelet tudtunk legyőzni. A második félidőben megszereztük a győztes gólt. Azt gondolom, hogy ezeket a hibákat, amiket elkövettünk még ma beleférnek, de a bajnoki szezonra ezeket mind ki kell javítani. Van egy hetes edzőtáborunk, azt gondolom, hogy a bajnoki rajtra készen leszünk és egy jobb játékot tudunk mutatni.”

Kis Károly (Ajka): „Úgy gondolom, hogy nagyon sokáig szervezetten játszottunk, kevés hibával. Az ellenfél birtokolta többet a labdát, de jól védekeztünk illetve tudtunk gólt szerezni. Az első félidőben többször is az ellenfél védői mögé tudtunk kerülni, aztán a másodikban ez már kevésbé sikerült és hát összességében a hazaiak megérdemelten nyertek.”

GYIRMÓT FC GYŐR - FC AJKA 2-1
2021.07.17 11.00 | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion | Felkészülési mérkőzés
Játékvezetők: Zám Zsolt - Horváth Zoltán, Dr. Bede Tamás
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi A, - Szegi V., Karacs D., Széles I., Zeke M. - Radics M., Kovács D., Hajdú Á.- Herjeczki K., Varga B., Heffler N.  Vezetőedző: Csertői Aurél
FC Ajka: Horváth - Gölgényi D., Heffler T., Csemer GY., Lehoczky R, Tajthi T, Tóth G, Csizmadia Z, Gaál B, Szarka Á. Vezetőedző: Kis Károly

Legfrissebb híreink