Felkészülés: a támadójátékot dicsérte a Vidi edzője - reakció

Értékelt a debütáló új igazolás is. 

Forrás: molfehervarfc.hu

Ahogy korábban beszámoltunk róla, lejátszotta második nyári felkészülési találkozóját is a MOL Fehérvár FC. Michael Boris csapata legutóbb az FC Ajkát verte meg 2-0-ra. A fehérváriak vezetőedzője a mérkőzést követően kiemelte, hogy továbbra is keményen kell dolgozniuk, hogy készen álljanak a nemzetközi megmérettetésekre, de örül, hogy eredményes csapat támasdójátéka, hiszen két mérkőzés alatt 7 gólt szerzett a MOL Fehérvár FC.

“Nagyon fontos az, hogy meccseket nyerjünk és az is, hogy ne kapjunk gólokat, annak ellenére is, hogy még nem teljes a keretünk, a válogatott kerettagok holnap csatlakoznak majd a felkészülésünkhöz. A legnagyobb ellenfelünk ma a hőség volt, a pályán 37 fokot is mutatott a hőmérő, ennek ellenére jól teljesítettünk, nagy energiát fektettünk a labda gyors visszaszerzésére. 2-0-ra nyertünk, de továbbra is keményen kell dolgoznunk, vannak bőven olyan területek, amikben fejlődnünk kell a Konferencia Liga-rajtig, de ebben a következő felkészülési mérkőzések is sokat segítenek majd az edzőtáborban. Örülök, hogy hét gólt szereztünk az elmúlt két meccsen, most pedig a keményebb edzések után a taktikai részre fektetünk majd nagyobb hangsúlyt az edzőtáborban" - mondta a klubhonlapnak MIchael Boris. 

Az Ajka ellen bemutatkozott a Fehérvár új igazolása, a Kisvárdától igazolt középpályás Claudiu Bumba. 

"A felkészülés közben mindig nehezek a mérkőzések, keményen edzünk napról napra, de boldog vagyok, hogy bemutatkozhattam a Vidiben, ráadásul győztes mérkőzésen. Jó kezdés volt, de folyamatosan fejlődni akarok és egyre többet segíteni a csapatnak. Most az edzőtábor vár ránk, ott is folytatnunk kell a megkezdett munkát, koncentrálnunk kell minden edzésen és mérkőzésen, hogy egészségesek maradjunk. Örülök, hogy neves ellenfelek ellen léphetünk majd pályára, de annak kell lebegnie a szemünk előtt, hogy készen álljunk a szezonrajtra" - nyilatkozta az együttes hivatalos oldalának a labdarúgó. 

Legfrissebb híreink