Feljutás után: kérdéses Novothny jövője

Nagy sikernek lehetett a részese.

Forrás: MTI

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Novothny Soma együttese, a Puszan IPark feljutott a dél-koreai élvonalba. A magyar játékos csapata a Gjongnam elleni 2-0-s sikerrel tudta kivívni az osztályváltást. Az összecsapáson Novothny állította be a végeredményt ezzel a találattal:

Novothny kölcsönben szerepelt az ázsiai klubban, a szerződése decemberben járt le. Az nso.hu-nak a játékos elmondta, hogy a Puszan IParknak van lehetősége megvásárolni őt, de még konkrétumról nem tudott beszámolni.

 

"Kölcsönben voltam december végéig, a klubomnak opciós vételi joga van, kérdés, megvásárol-e. Szívesen folytatnám a dél-koreai első osztályban, jól éreztem magam, megszerettem a dolgozókat, a csapattársakat – de ez még a jövő zenéje. Március óta nem voltam itthon, jó volt hazaérkezni" - fogalmazott Novothny.

 

Novothny egyébként arról is beszélt az interjúban, hogy nagyon kemény edzéseket tartottak nekik. Általában a tréningek két óráig tartottak, és a labdarúgó elmondása szerint a foglalkozásokon a terhelésen volt a hangsúly.

Legfrissebb híreink