Fél év után tért vissza a magyar válogatott védő - reakció

Fontos szerepe lehet a márciusi pótselejtezőn.

Forrás: molfehervar.hu

Korábban beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár pénteken 1-0-s vereséget szenvedett Spanyolországban a svájci Winterthurtól. Az együttesbe visszatérhetett Vinícius Paulo és Fiola Attila, előbbi júliusban sérült meg a DAC elleni edzőmeccsen, utóbbit szintén műtötték tavaly, egy elhúzódó krónikus íngyulladás miatt a rehabilitációja egészen az őszi szezon végéig tartott.

Két nagy visszatérő a Vidiben - NB1.hu

 

A csapatkapitány-helyettes magyar válogatott középhátvéd a molfehervarfc.hu-nak beszélt. "Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hosszadalmas sérülést követően ismét a csapat rendelkezésére állhattam! Ezt az edzőtábort arra fordítom, hogy visszaszokjak a meccsterhelésbe és a Winterthur ellen jól is éreztem magam a pályán. A fő az, hogy a bajnokik idején már ne érezzek magamon meccshiányt. Emiatt a teljesítményem az első idei összecsapáson nem is annyira mérvadó, az fontosabb, hogy nem voltak térdfájdalmaim. Száz százalékban egészséges vagyok és elkezdhetem visszaszerezni az erőt, játékba lendülhetek. Várom már a következő kihívásokat!" - mondta Vinícius.

Könnyen lehet, hogy a visszatérési folyamattal párhuzamosan március végén nagy feladat vár rá a magyar válogatottban, hisz Willi Orbán sérülése miatt minden bevethető középhátvédre szüksége lehet Marco Rossi szövetségi kapitánynak.

Legfrissebb híreink