Fejsérülés: Nagy Ádám kórházba került - részletek

Betartják a hivatalos protokollt a visszatérése előtt.

Forrás: bcfc.co.uk

Szombaton az nb1.hu-n is értesülhettek arról, hogy nagyon pechesen alakult Nagy Ádámnak a Bristol hétvégi mérkőzése. A magyar válogatott középpályást csapattársa, Steven Sessegnon rúgta fejbe a labdával néhány méterről. A balszerencsés jelenet után Nagynak el is kellett hagynia a pályát.

Légiósaink: Dárdai bebizonyította, Nagy Ádám óriási pechje - NB1.hu

 

Nagy Ádám kórházba is került, ahonnan vasárnap engedték ki - erről az angol csapat hivatalos weboldala számol be. Érdekesség, hogy Nagy mellett Zak Vyner is fejsérülést szedett össze a QPR elleni összecsapáson. A Bristol egyébként 2-0-ra bukta el a hétvégi ütközetet. 

"Mindkét játékossal beszéltem, jól érzik magukat. Betartjuk a fejsérülések miatt bevezetett protokollt, hiszen nem akarjuk kockáztatni az egészségüket. Az összes információ birtokában fogjuk meghozni arról a döntést, hogy mikor vetjük be őket újra" - nyilatkozta a Bristol menedzsere, Nigel Pearson.

Nagy and Vyner updates

 

Nagy Ádám ebben az idényben 29 tétmeccsen jutott szóhoz klubcsapatában. A fellépései során egy gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez. Nagy Ádámék jelenleg a 12. helyen állnak a tabellán.

Legfrissebb híreink