Fehérvárról igazolt a Paks

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

ÍME, A PAKS HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Félév kölcsön után végleg megszereztük a fiatal és tehetséges védő játékjogait.

Tamás Olivér január 26-án érkezett először városunkba, klubunk és a MOL Fehérvár FC akkor féléves kölcsönszerződésben állapodott meg az utánpótlás-válogatott labdarúgó játékjogait illetően a 2020/21-es évad tavaszi idényére. Tamás ezt követően pedig tizenöt NBI-es mérkőzésen kiválóan bizonyította, nemcsak megállja a helyét a legmagasabb osztályban, hanem stabilizálta hátsó alakzatunk, és rendre kiváló teljesítménnyel rukkolt elő. Nem csoda tehát, szerettük volna, ha zöld-fehérben folytatja. 
 
Örömmel jelenthetjük, ez a mai napon létre is jött, hiszen a március végén az U21-es válogatottban is debütáló játékossal négyéves szerződést kötöttünk. 

„Az elmúlt hetek, hónapok főként mentálisan teltek nehezen, mivel én mindenképpen Pakson szerettem volna folytatni a pályafutásom már rögtön a tavalyi szezon vége után. Nem így alakult, de most felettébb boldog vagyok, hogy mégis összejött, amire vágytam, és itt lehetek. Tényleg nagyon örülök, és motiváltan várom, hogy számomra is elindulhasson a paksi szezon. Meccshiányos felkészülési időszak van mögöttem, de bízom benne, hogy mihamarabb, pár héten belül visszanyerem a formám, így a lehető leggyorsabban ismét a pályán segíthetem a csapatot a tavalyiakhoz hasonló sikerek eléréséhez” - így a kontraktus aláírását követően régi-új belső védőnk. 
 
Hajrá, Olivér! Hajrá, Paks! A magyar csapat!"

Legfrissebb híreink