Fehérvár-Honvéd: megsérült egy szurkoló

Kórházba kellett szállítani.

Forrás: Magyar Rendőrség/Twitter

ÍME A POLICE.HU KÖZLEMÉNYE:

,,Székesfehérváron a labdarúgó mérkőzés megkezdése előtt történt az esemény.

Élő közvetítés és a gólok története a 17. forduló meccseiről - NB1.hu

Közvetítésünk percenként automatikusan frissül! NB I, 17. forduló 14.55 Ferencváros-Paks 17.00 Kaposvár-Puskás Akadémia 17.00 Mezőkövesd-Kisvárda 17.00 MOL Fehérvár-Honvéd 17.00 ZTE-DVTK 19.00 DVSC-Újpest Ferencváros-Paks 1-0 3. p.: Tokmac centerezett, a labda Zubkovhoz került, aki az elmélázó védők között a hálóba bombázott. 14.52: Nagy Gergő jégkorongozót köszönti a Fradi Tábor 14.10: 14.05 Tabella a linkre kattintva érhető el.

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint Székesfehérváron 2020. január 25-én 15 óra körül a labdarúgómérkőzés előtt egy budapesti férfi hanggránátot szeretett volna eldobni, azonban az a kezében felrobbant. A helyszínre érkező mentők a férfit kórházba szállították, akinek súlyos, maradandó sérülése keletkezett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a pirotechnikai eszközzel történt jogsértés körülményeit."

Korábban már adtunk hírt szurkolói fejleményekről:

Gerillaképek: így utaztak a kispesti ultrák Fehérvárra - NB1.hu

17 órától kezdődik az első 2020-as meccs az NB I téli szünetét követően a Honvéd számára, a kispestiek a MOL Fehérvár otthonában játszanak. Giuseppe Sannino vezetőedző kétmeccses eltiltását tölti, de ennek ellenére is remek hangulat várható - a Honvéd ultrái már gőzerővel bevették a MOL Aréna Sóstó környékét.

Legfrissebb híreink