Feczkó szerint az összehangolás a legfontosabb - reakció

Külön kitért a fiatalokra is.

Forrás: DVTK

Mint ismert, a DVTK legyőzte a mai napon a ciprusi ellenfelét. Sok játékos lehetőséget kapott, sorcserét is végrehajtott Feczkó Tamás. A DVTK vezetőedzője így értékelt a meccs után:

Győzelemmel indított a DVTK - NB1.hu

 

,,Kiváló minőségű edzőpályán játszottunk. Nagyon fontos, hogy azok a csapatrészek, ahová új emberek érkeztek, mérkőzésen is össze tudjanak hangolódni. 
Az első félidőben nagyon pontatlanok voltunk a támadó harmadban, amikor a védelem mögé kerültünk. Legalább 4-5 lehetőségből nagyobb helyzetet is ki lehetett volna alakítani, vagy akár gólt szerezni. Annak viszont nagyon örülök, hogy a második félidőben a fiataljaink megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, és olyan teljesítményt nyújtottak, ami elgondolkoztat a jövővel kapcsolatban.
A legtöbb energiát a négy védő és a két védekező középpályás játékának az összehangolására fektettük eddig, ami nagyon jól működött mindkét félidőben. A labdaszerzések utáni támadásvezetéseknek viszont nem volt meg a kellő ritmusa, de ezt még csak egy edzésen gyakoroltuk, legközelebb ez is jobban megy majd."

Legfrissebb híreink