Feczkó reméli, hogy meglesz az eredménye a gyakorlásnak - ELŐZETES

Pakson csak a győzelem az elfogadható.

Forrás: Paks

A tabella utolsó előtti helyén tanyázó diósgyőriek látogatnak szombaton az eddig szintén nem túl acélos Pakshoz.

A zöld-fehérek éltek már meg szebb napokat is. Jelenleg a 9. helyet foglalják el 9 forduló után 10 ponttal. Ugyan a szezon meglepetéscsapatát a Mezőkövesdet le tudták győzni, de ezen kívül sok babér eddig nem termett nekik. Nagy szükségük van minden egyes pontra, hiszen nagyon közel van hozzájuk a kiesőzóna.

Pap Kristóf, az atomvárosiak játékosa így nyilatkozott a meccs előtt:

„Mivel a legutóbbi meccsünket rendesen elrontottuk, ezen a hétvégén csak a győzelem az elfogadható. Össze kell szednünk magunkat, és itthon kell tartani az értékes három egységet. Hazai pályán nem szabad nézni, ki az ellenfél. Eddig is jellemző volt ránk, hogy nehéz pontokat elvinni tőlünk, ezt kell megtartanunk a jövőre nézve is. Nem foglalkozunk vele, hogy a DVTK éppen hányadik is a tabellán, hiszen nemrég edzőt váltottak, így pedig már más játékfelfogásban játszanak. Magunkkal kell törődnünk, és a leglényegesebb, hogy fegyelmezetten futballozzunk, csak a siker a fontos”

Úgyannyira áhítoznak a pontok után a diósgyőriek, ha nem jobban, mint az atomvárosiak. Az utolsó előtti 11. helyen állnak 7 ponttal, egy ponttal van előttük a jelenleg bennmaradó ZTE. Az előbb említett csapatot tudták csak eddig megverni a bajnokságban, valamint a meglepően gyengén indító Honvéd. Össze kellene kapniuk magukat, ha meg szeretnék őrizni az NB I-es tagságukat.

Feczkó Tamás ezt nyilatkozta a meccs előtt:

,,Az edzések egy részében posztspecifikus képzést tartunk, ekkor a támadók például a gólszerzést gyakorolják. Bízunk benne, hogy a sok gyakorlásnak ezen a területen is meglesz az eredménye, és a hétvégén hatékonyan használjuk ki a helyzeteinket." 

Legfrissebb híreink