Feczkó a jövő diósgyőri játékosáról beszélt - reakció

Kuttor elmondta a cseréi történetét.

Forrás: dvtk.eu

Mint ismert, egy tizenegyessel 1-0-ra győzte le hazai pályán a DVTK a Mezőkövesdet. Feczkó Tamás szerint még nincsenek olyan szinten, mint a bajnokság félbeszakadása előtt, míg Kuttor Attila a cseréiről ejtett szót.

Így nyilatkoztak a vezetőedzők a meccs után:

Feczkó Tamás(DVTK): ,,Még nem vagyunk olyan szinten, mint amikor befejeződött a bajnokság, ezért be kell osztani az erőt, ha olyan szinten akarunk játszani, mint a második félidőben. Annak örülök, hogy ekkor a mezőkövesdi kezdő volt a pályán, és ellenük tudtuk bemutatni ezt a játékot. A kupadöntőben viszont sok sikert kívánok nekik! A mérkőzés előtt is elmondtam, Szűcs Kornél nem ajándékba kapta ezt a lehetőséget, keményen megküzdött érte. Hozzáteszem, ha nem bíztam volna benne, vagy a társai nem bíztak volna benne, akkor biztosan nem kerül a kezdőcsapatba. Meghálálta a bizalmat, értékes tagja lehet a jövő Diósgyőrének.
A csapat célja, hogy a lehető legtöbb mérkőzést nyerje meg a hátralévő hétből. Az én személyes célom pedig az, hogy megközelítsem azt, amit a múlt héten elhunyt kiváló kosaras, és kiváló ember Sitku Ernő életében elért."

Kuttor Attila(Mezőkövesd): ,,Egy héten belül a harmadik mérkőzésünket játszottuk, és jövő szerdán vár ránk a kupadöntő, ezért a meccsterv elkészítésekor sok mindent kellett figyelembe venni. A cserék egy része tervezett volt, a többi pedig a mérkőzés alakulásából következett. Mind a két csapat nyerni szeretett volna, ezért alakultak ki a lehetőségek a kapuk előtt, amiből nekünk egyet sem sikerült kihasználni. Egy kiegyenlített mérkőzésen egy 11-essel győzött a DVTK."

ELŐZMÉNYEK

DVTK-MEZŐKÖVESD 1-0

Igazán küzdelmesre sikerült a borsodi rangadó, azonban a kidolgozott helyzetek egyike sem végződött góllal. Hajtott mind a két fél, de nagyon sokáig úgy nézett ki, hogy nem születik gól a találkozón. Azonban a 82. percben 11-est harcolt ki Molnár Gábor, ám a bírók nem vették észre, hogy lesen volt a játékost, így megítélték a büntetőt. A labda mögé Iszlai állt oda és magabiztosan értékesítette a lehetősége. A győzelmével fellépett a negyedik helyre a DVTK, ám még így is 5 pontra van tőle a 3. Mezőkövesd. Amikor Feczkó Tamást kinevezték, még kieső helyen állt a DVTK, ebből is látszik, hogy nem csak Kuttor Attila tett csodát idén.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: ISZLAI BENCE

A 11-est nem csak kiharcolni kell tudni, hanem berúgni is. A játékos magabiztosan állt a labda mögé és értékesítette a lehetőséget.

KULCSMOMENTUM:

A 82. percben tizenegyest harcolt ki Molnár Gábor, aki bár lesen volt, de a bírók megítélték a büntetőt.

A GÓL TÖRTÉNETE:

83. perc: Iszlai áll a tizenegyes ponton lévő labda mögé, a lába nem remegett meg, nagy nyugalommal lőtte a bal felsőbe.

 

Security Check Required

(null)

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT

Feczkóék bejelentkeztek az Európa-Ligás helyekért, a negyedik helyre lépett előre a Diósgyőr. A következő fordulóban egy nagyon nehéz feladat vár a csapatra, a listavezető Ferencváros vendége lesz a DVTK. A Mezőkövesdre a következő feladat nem a bajnokságban, hanem a kupában vár. Jövő szerdán a Puskás Arénában a Honvéddal csapnak össze a Magyar Kupa-döntőjében.

JEGYZŐKÖNYV

 

DVTK–Mezőkövesd 1-0 (0-0)

DVTK: Danilovic – Shestakov, Szűcs K., Polgár, Vági – Iszlai, Márkvárt – Kiss T., Rui Pedro (Tabakovic 72.), Hasani (Egerszegi 87.) – Ivanovski (Molnár G. 72.)

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Szeles (Karnitski, 46.), Vadnai – Berecz, Meskhi – Vajda (Takács T. 84.), Pekár (Cseri, 46.), Nagy D. (Besirovic 58.) – Jurina (Zivzivadze, 46.)

Gólszerző: Iszlai (83. – 11-esből)

Kiállítva: Karnitski (87.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink