Feczesin Budapesten belül válthat csapatot

Új fejezet kezdődhet a karrierjében.

Forrás: ujpestfc.hu

Az Újpest jó döntést hozott, amikor leigazolta Feczesin Róbertet. A 33 esztendős futballista nyolc gólt szerzett az NB I idei szezonjában. A DVSC, a Puskás Akadémia és a Paks elleni meccseken kétszer is beköszönt, emellett a Honvéd és a MOL Fehérvár kapuját is bevette az őszi idényben. A rutinos játékos elutazott ugyan a lila-fehérekkel a ciprusi edzőtáborba, de nem jelentene meglepetést, ha télen csapatot váltana, erről az nb1.hu is többször is beszámolt már

Vasas-Mezőkövesd: kit érdekel az orosz kormány? - Helyszíni riport - NB1.hu

 

Ezúttal az m4sport.hu szellőztetett meg egy érdekes információt Feczesinnel kapcsolatban. A portál úgy tudja, hogy a Vasas csaphat le a 12-szeres válogatott labdarúgóra. A cikkben arról is írnak, hogy Feczesin jobb feltételekről tárgyalt az újpesti vezetőkkel, de az elöljárók nem ajánlottak neki új kontraktust, ami a váltáshoz vezethet. 

Azt sem szabad elfelejtetni, hogy Feczesin junior korában a Vasasban is megfordult 1999 és 2001 között. Az nb1.hu egyébként a helyszínen tekintette meg az angyalföldiek szerdai edzőmeccsét, ahol ugyancsak téma volt Feczesin érkezése. 

A Vasas jelenleg a nyolcadik helyen áll a másodosztály táblázatán. Az angyalföldieket immáron Bene Ferenc irányítja

FRISSÍTÉS: 18.21

Feczesin: Vasas - részletek - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink