FEB: Ramírez és Saglik három, Doll két meccset kapott

Magyarország – Az Újpest ezúttal nem kapott büntetést.

Forrás: origo.hu

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 22-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

NB I

 

Mahir Saglik (Vasas), mert amikor a labda nem volt játékban rátaposott ellenfele lábára 3, Ramirez Zambrano Cristian Leonel (FTC), mert amikor a labda nem volt játékban a földön fekve, a szintén földön fekvő ellenfele oldalába taposott 3 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

Doll Thomas Jens-Uwe vezetőedző (FTC), mint visszaeső, mert a technikai zónát elhagyta és a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

A FEB a Diósgyőr – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB a Vasas- FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Legfrissebb híreink