Fantasztikus hírt osztott meg a Loki legendája

Komoly célja van a korábbi kiváló labdarúgónak.

Forrás: MTI

A DVSC eddig hétszer szerezte meg a bajnoki címet az NB I-ben. Sándor Tamás négy aranyérmet ünnepelhetett a hajdúsági csapat tagjaként. A piros-fehér klub korábbi húzóembere 11-szer szerepelt a magyar válogatottban.

Sándor Tamással a Bors készített egy interjút. A beszélgetés során elmondta, az ősszel nagypapa lesz. Lánya a DVSC védőjével, Kinyik Ákossal alkot egy párt.

 

"Loretta lányom egy éve mondott igent Kinyik Ákosnak, a Loki hátvédjének. Szerelmesek, jól megvannak, most szeptemberben jön a baba. Fiú. Nagyon boldog mindenki, én hasonló örömmel fogadom a gratulációkat, mint anno egy-egy jobb meccsem után" - mondta boldogan Sándor Tamás.

 

Sándor Tamás fia az NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC-ban futballozik. Sándor elárulta, kijár a meccsekre és figyeli a gyermeke teljesítményét.

"Meghúzódom egy sarokban, mert ha más szurkolókkal beszélgetek, nem látom a gyereket" - fogalmazott a korábbi középpályás.

A beszélgetés végén nagy álmáról is beszélt Sándor Tamás, aki a visszavonulása után sem szakadt el a futballtól. Kijelentette, hogy vezetőedzőként is szeretné letenni a névjegyét a piros-fehér klubnál.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem álmodom erről. Voltak nekem ennél már sokkal merészebb álmaim is, így például a magyar bajnoki cím – és az bejött. Most itt a vírus­ölés, s csak utána lehet bármibe is belekezdeni, örülni az életnek, a focinak, a városnak, a szurkolóknak, a Lokinak" - zárta mondandóját Sándor Tamás.

Legfrissebb híreink