Ezúttal legyőzte lengyel vetélytársát a DVTK - a gólok története

Hat perc alatt két gólt hozott a mérkőzés.

Forrás: DVTK Facebook oldala

A Cipruson edzőtáborozó Diósgyőr szombaton két mérkőzést is játszott a lengyel élvonalban szereplő Górnik Zabrze együttesével. Az első összecsapás 1-1-es döntetlennel végződött, a miskolciak gólját a télen igazolt José Cortés szerezte a 27. percben. A második meccs végén a DVTK futballistái örülhettek, hiszen 2-1-re diadalmaskodtak. Az ütközet eleje nagyon mozgalmasan alakult, hiszen a harmadik percben Rui Pedro, a hatodik minutumban pedig Boris Sekulic is betalált. A végeredményt a 67. percben Mirko Ivanovski állította be.

A DVTK új játékosa lengyel csapatnak lőtt gólt - NB1.hu

 

A dvtk.eu élő közvetítése így számolt be a gólokról:

"3. perc: Márkvárt labdáját Shestakov adta középre jobbról, a hosszún érkező Rui Pedro a kapu bal oldalába fejelt, 0-1.

6. perc:  Újabb lengyel szöglet balról, ami eljutott a hosszún  Boris Sekulić elé, aki nem hibázott, 1-1.

67. perc:  Vági forgatta jobbra a labdát, Shestakov megverte a védőjét, és laposan, élesen középre adott az alapvonal közeléből, a kapu torkbábn Mirko Ivanovski érkezett, és a hálóba passzolt, 1-2"

A DVTK a kilencedik helyen áll a táblázaton, a 2020-as esztendő első fordulójában a ZTE otthonában vendégeskedik Feczkó Tamás legénysége. 

Górnik Zabrze - Diósgyőri VTK 1-2 (1-1)
Larnaca, Alfa Sport Center.
Zabrze:
Chudý - Sekulić, Wiśniewski, Bochniewicz, Janža, Jirka, Matras, Manneh, Kopacz, Jiménez, Angulo. Vezetőedző: Marcin Brosz.
DVTK: Bukrán - Polgár, Brković, Tamás M., Memolla - Márkvárt, Vági - Shestakov, Rui Pedro, Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Csere: Matras helyett Matuszek az 57., Brković helyett Korbély a 63., Manneh helyett Zapolnik a 70., Kopacz helyett Kobylarczyk a 81. percben.
Sárga lap: Sekulić a 25., Matras a 35., Kiss T. a 77. percben.
Gólszerző: Rui Pedro (0-1) a 3., Sekulić (1-1) a 6., Ivanovski (1-2) a 67. percben.

Gornik Zabrze - DVTK 1-2 | 2020 január 18. | DVTK TV

 

Legfrissebb híreink