Ezt jelenti a Ferencváros játékosának lenni

Ott sem volt, de újra megtapasztalhatta.

Forrás:

Nagyon okos foci után szerezte meg még a 2 fordulóban Bőle Lukács találatával a Ferencváros a vezetést az MTK otthonában, a gólból gyakorlatilag a teljes Fradi-támadószekció kivette a részét. Kiss passzok, kényszerítők, minden benne volt abban a támadásban, a dolog érdekessége, hogy a kék-fehérek is pont ezt a fajta támadójátékot kedvelik. „Egyetlen csapat sem védekezni szeret a fociban, mindenki azt szereti, ha nála van a labda. A mai meccsünk viszont azért más lehet majd. A második fordulóban hamar sikerült megszereznünk a vezetést, majd gyorsan rárúgtuk a másodikat és a harmadikat. Viszont az MTK nagyon jó csapat és ezt számtalanszor bebizonyította azóta” – mondta Bőle Lukács a Fradi tegnapi sajtónapján az nb1.hu kérdéseire válaszolva.
 

Bőle elmondta, megérzése szerint a türelem is döntő tényező lehet majd a ma esti Örökrangadón. „Fontos lesz az időzítés a támadásaink felépítésénél. Ha nincs előttünk terület, akkor át kell majd forgatnunk a labdát azokra a helyekre, ahol réseket találunk. Kezdeményeznünk kell, de nem szabad majd kapkodnunk akkor sem, ha a múltkori meccsel ellentétben nem jönne hamar a gól.”
 
A türelem aranyat tud érni egy-egy meccsen. Az FTC magabiztosan áll az első helyen a tabellán, és a szurkolók már látják maguk előtt az újabb bajnoki aranyérem bezsebelését. „Fontos, hogy mindig csak a következő feladatunkra koncentráljunk. Nem szabad nagyon előretekintenünk, mert hétről hétre kell bizonyítanunk, hogy megérdemelten vagyunk ott, ahol.”
 
Bőle nem volt ott a gárda hétközi, Sárvár elleni kupameccsén, de még így megtapasztalhatta, mit jelent a Ferencváros. „Láttam a mérkőzésről készült fényképeket, videókat. Nagyon sok szurkoló volt a találkozón és ennek mindannyian nagyon örülünk. Rengeteg aláírást is kiosztottak a társaim, hatalmas élményben volt része minden Fradi-játékosnak. Nem voltam ott, de újabb megerősítést kaptam én is arról, hogy mit jelent a Ferencváros játékosának lenni.”
 

Legfrissebb híreink