Ezt gondolja a folytatásról az ,,ős-puskásos"

Szót ejtett a sérüléséről is.

Forrás: pfla.hu

Spandler Csaba végigjárta a szamárlétrát a Puskás Akadémián és 18 évesen Felcsúton mutatkozott be az élvonalban. Eddig 61-szer lépett pályára az élvonalban, ebben a szezonban 12 bajnoki és 4 kupameccs jutott neki. A számok nagyobbak is lehetnének, ha nem bajlódik több sérüléssel. Jelenlegi állapotáról így nyilatkozott a pfla.hu-nak:

,,Hála Istennek, egészséges vagyok, és lekopogom, a sérülésem is már a múlté, így teljes intenzitással edzhetek. A két mezőkövesdi mérkőzés utáni elleni héten még jártam kezelésre, de már akkor is futottam és labdás gyakorlatokat is végeztem, és nem éreztem semmilyen fájdalmat."

 

Létszámemelés: érvek mellette, érvek ellene - ELEMZÉS - NB1.hu

 

 

Szerencsésnek érzi magát, mert lakhelye közelében van egy füves focipálya, így oda szokott kijárni futsalkapus testvérével gyakorolni. Becsületesen végzi a futóedzéseket, a garázsban egy kis konditermet is kialakítottak. Próbál minél fittebb maradni, aktívan tölti az idejét. A bajnokság folytatásáról ezt gondolja:

 

,,Jó lenne, ha néhány hét múlva elkezdhetnénk a csapatedzéseket, mert nagyon hiányoznak a társak, az öltözői légkör, a meccsek, de persze minden azon múlik, hogy alakul a járványügyi helyzet. Nem tudom, mikor kerülhet arra sor, hogy elkezdjük a közös gyakorlást, egyelőre reménykedjünk abban, hogy nem növekszik drasztikusan a megbetegedések száma."

 

A szezon elején sokan aláírták volna a mostani helyezésüket, de Spandler szerint van esélyük a dobogóra is odaérni. Ezért is szeretné, ha le tudnák játszani a hátralévő meccseket.

Legfrissebb híreink