Ezt a tervezi a Fradi-Tábor a Hali-Fradira

Magyarország – A vezető nem lesz ott a kerítésen.

Forrás: MTI

Ma Szombathelyen játszik a Fradi, a tábor ott lesz a meccsen, de…

„Fradista barátaim, ismerőseim!

Lassan 8. éve állok a kerítésen, élvezve bizalmatokat, támogatásotokat, szereteteket. Sokszor elmondtátok, leírtátok, hogy Velem vagytok, kitartotok mellettem. Ezen dolgok nélkül, nélkületek, nem tudtam volna vezetni Magyarország legjobb táborát, a Ferencvárosi B-közepet!

Pályafutásom alatt, kaptam ugyan hideget-meleget, de összességében mindig éreztem, hogy mögöttem vannak a csoportok és a csoporton kívüli társaink is.

A Tábor talán legnehezebb 3,5éves harcában is így volt ez, ennek eredménye, hogy sikerült, amiben mindvégig hittem, a Tábor VISSZATÉRT!

A Debrecen elleni meccs a lelátón azt hiszem mindannyiunknak örök élmény marad. Sajnos a lelátón kívűl is...

Erről még mindig nem akarok, vagy nem tudok nyíltan őszintén részletesen beszélni, de ahogyan mindeddig, most is a Ferencváros érdekében cselekszem így.

A Paks ellen nem volt szervezett szurkolás, illetve a Szombathely ellen sem lesz, a megszokott formában.

 


Erről írnék a saját szemszögemből picit, hátha jobban megértitek.

Ezt legtöbben tudjátok, de azért leírom. Én olyan srác vagyok, aki csak akkor tud őszintén és 100%-osan csinálni valamit, ha valóban úgy érzi, szívből. Az összes lelátói döntésemben ott volt a szívem az elmúlt években, most sincs ez másképp.

Jelenleg úgy érzem, így egyszerűen nem tudok a kerítésre állni, másképp pedig nem fogok. Mert ez a “pozíció” ennél sokkal többet jelent számomra, minthogy így meggyalázzam.
DE!
Nem szeretném, ha bárki azt érezné cserben hagytam, vagy a csoportok cserben hagyták volna a Tábort. Mi így együtt alkotunk egy nagy egészt! Együtt is fogjuk megoldani a problémákat!

Szombathelyen ott fogok állni lent a lelátón, köztetek! El fogom kezdeni a dalokat/rigmusokat, VELETEK!
Kérek mindenkit ekkor tegyétek bele a sziveteket a dalokba, a szurkolásba! Eddig én próbáltam mindnekinek erőt adni a nehéz időkben, most én kérem ezt Tőletek!

 

 

 


Eddig bíztatok Bennünk, tartson ez továbbra is ki! MINDEN döntést a FERENCVÁROS és a Tábor érdekében hozunk, ahogy tettük ezt eddig is.
Az elkövetkező héten találkozunk a club TELJES vezetésével, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy MEGOLDJUK a jelenlegi helyzetet!

Nagyon nehéz időket élünk, de most kell kitartanunk egymás mellett igazán!

Kitartás mindenkinek, Szombathelyen találkozunk!
Remélem hamarosan a kerítésen is...

FERENCVÁROS!”

Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről

Legfrissebb híreink