Ezért védett Gróf, Rebrov hálás az MLSZ-nek – reakciók

Büszkén nyilatkozott a kispestiek szakvezetője.

Forrás: MTI/Czagány Balázs

Mint jeleztük, nem hozott gólt a Honvéd és az FTC csatája, a pontszerzésnek köszönhetően a kispestiek már nem kieső helyen állnak, hanem 10. helyen, míg a címvédő hátrányba került a három-három pontot szerző éllovas Vidivel és második Mezőkövesddel szemben.

Honvéd-Fradi: Gróf kiejtette, Lanzafame figyelmeztetett és sárgított - videó - NB1.hu

 

A mérkőzés után így értékelt a két szakvezető:

Giuseppe Sannino (Honvéd): „Két különböző taktika felfogás csapott ma össze. Egy olyan csapat ellen álltunk helyt, amelyik az Európa-ligában és a Bajnokok Ligája selejtezőjében is szerepelt. Ilyen erős és fontos egyesület ellen taktikailag helytállt és bizonyított a Honvéd. Kevés lehetőséget hagytunk a Ferencvárosnak, így megérdemelten szereztük meg az egy pontot.”

Szerhij Rebrov (FTC): „Nehéz mérkőzést játszottunk. A Ferencváros ellen mindenki száz százalékot akar nyújtani, a Honvéd is nagyon akarta a győzelmet. Keményen védekeztek, megérdemelten szerezték meg az egy pontot. Nehéz időszakon vagyunk túl, három meccsünk volt hat nap alatt, de most jön egy kis pihenő a válogatott-szünetnek köszönhetően. Amikor ennyien tömörülnek előttünk az sosem könnyű, és a pálya sem volt a legjobb. A második félidőben több jó lehetőséget is kidolgoztunk. Nem egyszerű sok helyzetet kialakítani egy erősen tömörülő csapat ellen, de nekem sokat jelent, hogy fegyelmezett csapatmunkát vittünk ki a pályára. Háromnapos pihenőt kap most mindenki. Hálás vagyok a szövetségnek, hogy jövőre pótolhatjuk a Debrecen elleni mérkőzést, így nem kell az első adandó lehetőségnél játszani. Hetente átlagban két meccset játszunk, így jól jön a pihenő. Gróf megérdemelte, hogy ma kezdő volt, a kupában sok nagyszerű védést mutatott be. Szeretem, ha két jó kapusunk van a keretben. A kapusoknál nagyon fontos az önbizalom. Látom, ahogy Dávid dolgozik az edzéseken, ez alapján megérdemelte, hogy a kapuban legyen ma.

Legfrissebb híreink