Ezért nem engedték Dollnak, hogy részt vegyen a sajtótájékoztatón

Felcsút – Kiderült, miért küldték el meccs közben.

Forrás: Puskás Akadémia

Parázs indulatok is voltak a Puskás Akadémia-Ferencváros (1-1) mérkőzésen, Thomas Doll, a vendégek mestere a kiállítás sorsára jutott, így a szabályok értelmében, nem vehetett részt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Így pályaedzője, Máté Csaba értékelt.

 

Doll kiakadt és balhézott, a Puskás meglepte a Fradit! - NB1.hu

Doll kiakadt és balhézott, a Puskás meglepte a Fradit!

Máté Csaba: „Kicsit már talán lehiggadtak a kedélyek. A mérkőzés elején azt kaptuk, amit vártunk. Tudtuk, hogy egy szervezett csapattal állunk szemben, melyet nem egyszerű feltörni. Arra kértük a játékosokat, hogy türelmesen járassuk a labdát, a széleken próbáljunk meg mögéjük kerülni, beadásokból, illetve egyéni akciókból. Ebből született a gólunk is. Egy másodikkal lezárhattuk volna a meccset. Erre készültünk a második félidőben. Meg is volt rá az esélyünk, hiszen többször vezettük a védelemre a labdát. Ezeket a szituációkat jobban ki kell játszani, de ma nem sikerült. Illetve volt egy nagy lehetőségünk, ami kimaradt. 2–0-nál szerintem már nagyon nehéz dolga lett volna a Puskásnak. Az volt a probléma, hogy a játékvezető az egész mérkőzésen engedte a test, test elleni harcot. Előnyszabályt alkalmazott vagy nem fújta le az ilyen eseteket. Engedte, hogy a játékosok megküzdjenek a labdáért, ezért nem érezzük, hogy ez fault lett volna. A játékvezető azonban így döntött, így sajnos egy ponttal megyünk csak haza. Nagy lehetőséget szalasztottunk el arra, hogy az első helyre ugorjunk, hiszen a Vidi botlott, de úgy néz ki, nekünk is botlanunk kellett."

 

A Nemzeti Sport újságírója arról kérdezte, hogy mi vezetett Thomas Doll kiállításához?

 

„Szerintem semmi olyat nem mondott, amiért el kellett volna küldeni. Annyi történt, hogy a kulacsot a földhöz vágta. Ha ezért el kell valakit küldeni, akkor jogos volt, de szerintem nem volt az."

 

 

Képekkel bizonyítja a Puskás Akadémia, hogy jogosnak gondolják a Fradi elleni tizenegyesüket - NB1.hu

Képekkel bizonyítja a Puskás Akadémia, jogos volt a Fradi elleni tizenegyese

 

Legfrissebb híreink