Ezért jön Budapestre a Barcelona igazgatója és elnöki tanácsadója

Budapest - Érdekes szakmai napra van kilátás.

Forrás:

 
A Testnevelési Egyetemtől kapott közleményt változtatás nélkül közöljük:
 
A Testnevelési Egyetem edzőtovábbképzést szervez Joan Vila Bosch, az FC Barcelona módszertani igazgatója és a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, edző és menedzser, jelenleg a katalán klubnál elnöki tanácsadó Carlos Rexach részvételével. A továbbképzésre 2018. május 9-én kerül sor a Groupama Arénában.
 
Az edzőképzés főelőadója Joan Vila Bosch lesz. Az egykori spanyol labdarúgó és edző pályafutása során játszott Johan Cruyff-fal a Barcelona futballistájaként valamint ifjúsági edzőként egyengette Lionel Messi, Xavi Hernandez, Andres Iniesta és Cesc Fabregas pályafutását a Camp Nouban. 2009-2011 között a Katalán Labdarúgó Szövetség technikai igazgatójaként tevékenykedett. Jelenleg az FC Barcelona módszertani igazgatója, aki fő profiljaként az edzőket oktatja, de feladata, hogy fennmaradjon az a filozófia és játékstílus, amelyről a klub világszerte híressé vált.
 
A továbbképzésen szintén előadóként vesz részt a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, Barcelona játékos, edző és menedzser, elnöki tanácsadó Carlos Rexach is.
 
Az edzőtovábbképzésen való részvétellel a maximálisan adható 10 kreditpontot gyűjthetik az edzőkollégák a licencük megújításához.
 
Az elméleti-gyakorlati előadás összetevői:
 
A délelőtti előadás során a Barcelona gondolatiságának, játékfilozófiájának felépítéséről lesz szó, különös tekintettel a felnőtté válás időszakára.A délután folyamán a délelőtti előadáshoz kapcsolódva gyakorlati bemutatóra kerül sor a Groupama Arénában.
 
 Végezetül álljon itt Prukner László levele, aki a TE meghívását tolmácsolja az érdeklődők felé. 
 
 
"Tisztelt Kollégák!
 
Szeretettel meghívjuk Önöket a Testnevelési Egyetem és az FC Barcelona közös szakmai napjára, amelyre 2018. május 9-én a Groupama Arénában kerül sor, a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia társrendezvényeként. 
 
A Testnevelési Egyetem Magyarország vezető sporttudományi intézménye, amely hagyományainak tiszteletben tartása mellett a XXI. század követelményeinek megfelelő új kampuszt épít, és képzéseit is ennek szellemében fejleszti. A labdarúgó edzőképzésben is törekszünk arra, hogy a kor követelményeinek megfelelő oktatást nyújtsunk, ezért a korszerű kutatási és sportszakmai eredményekre támaszkodva, az MLSZ-szel egyeztetve formáljuk elképzeléseinket.
 
A legújabb ismeretek megszerzéséhez idehaza sokan keresnek sikeresen új utakat - MLSZ Felnőttképzési Intézet, Debreceni Egyetem - és hozzájuk kíván csatlakozni a Testnevelési Egyetem is. A résztvevők egy intenzív egynapos edzői workshopon ismerhetik meg új szemszögből az FC Barcelonát, mint a világ egyik leginnovatívabb klubját és annak tradícióit, valamint módszertani munkáját.
 
Partnerünk tehát a világhírű spanyol-katalán egyesület, amely a hagyományaira, kultúrájára építve, azokat továbbfejlesztve, tökéletesítve folyamatosan keresi az innovációs lehetőségeket.
 
Az esemény főelőadója Joan Vila Bosch, egykori spanyol labdarúgó és edző. Vendégünk pályafutása során játszott Johan Cruyff-fal a Barcelona játékosaként, valamint később ifjúsági edzőként egyengette többek közt Lionel Messi, Xavi Hernandez, Andres Iniesta és Cesc Fabregas pályafutását a Nou Campban. 2009 és 2011 között a Katalán Labdarúgó Szövetség technikai igazgatójaként dolgozott. Jelenleg Joan Vila Bosch az FC Barcelona módszertani igazgatója, aki fő profiljaként az edzőket oktatja, de feladata, hogy fennmaradjon az a filozófia és játékstílus, amelyről a klub világszerte híressé vált.
 
A továbbképzésen szintén előadóként vesz részt a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, Barcelona játékos, edző és menedzser, a klub jelenlegi elnöki tanácsadója, Carlos Rexach is.
 
Az edzőképzésen való részvétellel a maximálisan adható 10 kreditpontot gyűjthetik az edzőkollégák a licencük megújításához! A szakmai napot elsősorban UEFA”B”, UEFA” A”, UEFA ELIT Youth „A”, UEFA „PRO” Licences edzőknek ajánljuk.
 
Az egész napos programon való részvételi költsége 8000 ft+ÁFA. Várjuk mielőbbi jelentkezésüket! A jelentkezés a befizetett részvételi költség igazolásával érvényes. A jelentkezési lapot alább lehet kitölteni. A kreditpontos regisztrációt a helyszínen az MLSZ munkatársai végzik.
 
Üdvözlettel: Prukner László mesteroktató, csoportvezető (Testnevelési Egyetem, UEFA PRO edző)
 
Jelentkezési határidő: 2018. április 30.
 
Maximális létszám: 1200 fő."
 
Jelentkezési lap a linkre kattintva érhető el
 

Legfrissebb híreink